Ο Μπους κέρασε πίτσα τους απλήρωτους σωματοφύλακες του

Ο Μπους κέρασε πίτσα τους απλήρωτους σωματοφύλακες του

Πίτσα στους σωματοφύλακες του κέρασε ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους ,καθώς και αυτοί παραμένουν απλήρωτοι -όπως και 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι στην Αμερική λόγω της διένεξης του προέδρου Τραμπ με το Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό.

Ο 72χρονος Μπους εξέπληξε τους επτά σωματοφύλακες του, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, προσφέροντας τους τρία πακέτα πίτσας

Όπως έγραψε ο Μπους : «Η Λόρα και εγώ είμαστε ευγνώμονες στο προσωπικό της μυστικής υπηρεσίας μας και στους χιλιάδες αξιωματούχους που εργάζονται τόσο σκληρά για τη χώρα μας χωρίς να λαμβάνουν μισθό. Και εμείς ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν» .Ο Τζορτζ Μπους κάλεσε την κυβέρνηση και τους Δημοκρατικούς να συμβάλουν ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα του προϋπολογισμού και να επιστρέψει η χώρα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, στην κανονικότητα .

Η σύγκρουση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και των Δημοκρατικών στο ζήτημα του προϋπολογισμού έχει αφήσει απλήρωτους 800.000 ομοσπονδιακούς υπαλλήλους από τις 22 Δεκεμβρίου.

Στο επίκεντρο της σύγκρουσης βρίσκεται το τείχος που ο Τραμπ θέλει να ανεγερθεί στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και για το οποίο ζητά να συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους ποσό ύψους 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του. Οι Δημοκρατικοί απορρίπτουν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter