Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ο Μπουτάρης… αυθαδίασε στους φωτογράφους (Photo)

Ιδιαίτερα ευδιάθετος εμφανίστηκε στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, για να παρακολουθήσει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο δήμαρχος ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων, ωστόσο, λίγο πριν, φωτογραφήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα.

Χάρισε μάλιστα στους φωτογράφους ένα αστείο στιγμιότυπο, καθώς την ώρα που τα κλικ έπεφταν βροχή... έβγαλε γλώσσα!

Δείτε τη φωτογραφία του Thestival:

Λίγο αργότερα και μιλώντας... σοβαρά, ο  Γιάννης Μπουτάρης εξέφρασε την άποψη ότι η παρέλαση της εθνικής μας εορτής με τη μορφή που έχει σήμερα θα πρέπει να καταργηθεί.

«Πρέπει να καταργηθεί αυτή η παρέλαση και να μείνουν μόνο τα στρατιωτικά τμήματα. Αντί να έχουνε έναν συρφετό συλλόγων να κάνουνε ένα πανηγύρι σε όλη την Νέα Παραλία. Να έχουνε χορούς τραγούδια, να έχει μουσική να έχει τραγούδια και να γιορτάζουμε πραγματικά την απελευθέρωση. Αυτό το πράγμα δεν είναι αξιοκρατικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.