Ο Μπράντλεϊ και ο Κούπερ θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία χάρη στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ (Video)

Ο Μπράντλεϊ και ο Κούπερ θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία χάρη στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ (Video)

Δύο ορφανά αρκουδάκια που βρέθηκαν στην Οινόη Κοζάνης φροντίζει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Τα δύο αρκουδάκια εντόπισε ιδιώτης κοντά σε στάνη και τα κράτησε για μία περίπου εβδομάδα πριν ειδοποιήσει τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Το μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε από την ημέρα που βρέθηκαν τα αρκουδάκια έως την παράδοσή τους κατέστησε δυστυχώς ανέφικτη την προσπάθεια αναζήτησης της μητέρας τους, όπως γίνεται πάντοτε στις περιπτώσεις αυτές.

 Έτσι, η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης μετέφερε τα αρκουδάκια στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στον Αετό Φλώρινας όπου και θα μπουν στο πρόγραμμα περίθαλψης και επανένταξης με σκοπό να απελευθερωθούν ξανά στην φύση την επόμενη χρονιά.

 Ο Μπράντλεϊ και ο Κούπερ όπως ονομάστηκαν τα αρκουδάκια θα μεγαλώσουν μαζί για ένα χρόνο μακριά από άλλες αρκούδες και με την ελάχιστη ανθρώπινη παρουσία καθώς το πρωτόκολλο ανατροφής τους είναι ιδιαίτερα αυστηρό. 

Ο στόχος είναι να διδαχθούν από τους έμπειρους φροντιστές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ τα μυστικά της επιβίωσης στη φύση όπως θα τους τα μάθαινε και η μητέρα τους.

Διαβάστε περισσότερα http://www.arcturos.gr/news/bradleycooper/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter