Ο Μπρατάκος δίπλα στα προβλήματα του Τύπου

Ο Μπρατάκος δίπλα στα προβλήματα του Τύπου

Έχουν γράψει και τι δεν έχουν γράψει για τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο.

Το χειρότερο είναι ότι τα πικρόχολα σχόλια εκπορεύονται από το Μαξίμου, όπου εξελίσσεται ένα είδος αγώνα σούμο (δεν αναφέρομαι στα κιλά αλλά στον ιδρώτα της πάλης) για το ποιος θα επικρατήσει μετά την αποχώρηση Δημητριάδη. Οφείλουμε όμως να ομολογήσουμε, ότι ο κύριος Μπρατάκος είναι από αυτούς που στέκονται δίπλα στον Τύπο και μάλιστα στο κομμάτι του Τύπου που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να δείτε και τη φωτογραφία, στην οποία συντρώγει στου Ζόναρς με τον εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Για όσους βιάζεστε να πείτε, πώς είναι δυνατόν να γευματίζει ένα στέλεχος του Μαξίμου με κάποιον που έχει καταδικαστεί τόσες φορές για συκοφαντική δυσφήμηση, υπάρχει και ο αντίλογος.

Οι υπουργοί πρέπει να τους ακούν όλους και αν έχουν και θέσεις δίπλα στον πρωθυπουργό, πρέπει να προφασίζονται ότι τους αγαπάνε κιόλας. Πόσο μάλλον αν είναι εκδότες. Το μόνο άκομψο στην συνάντηση είναι ότι πέρασε και στάθηκε στο τραπέζι ο Κώστας Αγοραστός, αλλά δεν του είπαν από ευγένεια να κάτσει.

Το γεγονός ότι απέτυχε να εκλεγεί Περιφερειάρχης ήταν ένας λόγος παραπάνω να μην τον αντιμετωπίσουν ως ανεπιθύμητο. Τα προσέχουμε αυτά υπουργέ μου. Και τους τρόπους και τις παρέες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter