Ο Mr Κολλαγόνο των Παραιτηθείτε ξαναχτυπά: Δίνει λεφτά μόνο στα παιδιά που λένε κάλαντα και αντιπαθούν τον Τσίπρα

Ο Mr Κολλαγόνο των Παραιτηθείτε ξαναχτυπά: Δίνει λεφτά μόνο στα παιδιά που λένε κάλαντα και αντιπαθούν τον Τσίπρα

Ο πρώην συνδικαλιστής της Ολυμπιακής μετέπειτα τηλεπωλητής του γνωστού κολλαγόνου, μεγάλος φαν της Νέας Δημοκρατίας και διοργανωτής των Παραιτηθείτε Γιώργος Τσουκαλαδάκης ξαναχτυπά.

Σε μία – όχι και τόσο πετυχημένη θα έλεγε κανείς – προσπάθεια να κάνει χιούμορ, αποφάσισε να κάνει ένα ποστ στο Facebook για τα παιδάκια που λένε τα κάλαντα σήμερα. 

Όπως λέει λοιπόν ο ίδιος, όσα παιδάκια του χτυπούν σήμερα την πόρτα για τα κάλαντα των Χριστουγέννων, περνάνε από μία διαδικασία προκειμένου να καταλήξει ο ίδιος πως θα τα ανταμείψει. 

Και τι πιο λογικό από το να ρωτήσεις το 9χρονο αν συμπαθεί τον πρωθυπουργό; Και ακόμα τι πιο λογικό, η απάντησή του αυτή να κρίνει το τι θα πάρει για τα κάλαντα που μόλις είπε. 

Έτσι λοιπόν, ο Mr κολλαγόνο, διατυμπανίζει – είπαμε προσπαθώντας να κάνει χιούμορ, πράγμα που όπως φαίνεται δεν μπορεί – ότι στα παιδάκια που συμπαθούν τον Αλέξη Τσίπρα δίνει… αποτυχημένα μελομακάρονα, σε αυτά που δεν ξέρουν ποιος είναι, ένα ή δύο ευρώ, ενώ σε αυτά που τον αντιπαθούν το ποσό της επιβράβευσης ανεβαίνει στα πέντε ευρώ. 

Πολύ χιουμοράκι. Μπα σε καλό του μας πέθανε μέρες που είναι. 

https://www.facebook.com/george.tsoukaladakis/posts/10214774856537928

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σε όσα παιδάκια έρχονται να μου πούνε τα κάλαντα τους κάνω μία ερώτηση:

Συμπαθείτε τον αλέξη; Τον πρωθυπουργό της χώρας; Όποια απαντάνε ναιιιιιι με χαρούμενα πρόσωπα παίρνουν κάτι αποτυχημένα μελομακάρονα και τριάντα λεπτά.

Όσα απορούν και λένε δεν τον ξέρουμε παίρνουν ένα ή δύο ευρώ.

Όσα όμως ξινίζουν τα μούτρα τους και μου λένε πως δεν τον συμπαθούν παίρνουν πεντάευρο.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter