Ο MVP Αντετοκούνμπο είχε μαζί του την… Ακρόπολη!

Ο MVP Αντετοκούνμπο είχε μαζί του την… Ακρόπολη!

Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλάει για την Ελλάδα, στάζει μέλι για την χώρα μας και φυσικά δεν χάνει ευκαιρία να την διαφημίσει. 

Ακόμη και στην τελετή ανάδειξης των κορυφαίων της σεζόν στο ΝΒΑ ο Γιάννης βρήκε ευκαιρία να τιμήσει την Ελλάδα. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στην συγκλονιστική του ομιλία αλλά στο… κοστούμι που φορούσε στην τελετή και το οποίο είχε από την μέσα πλευρά του, στην φόδρα δηλαδή, την… Ακρόπολη!

Το αποκάλυψε ο ίδιος κατά την διάρκεια των φωτογραφιών μετά την τελετή και όπως έγινε γνωστό πρόκειται για μία δημιουργία του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ο οποίος θεωρείται τοπ στο ανδρικό κοστούμι κι έχει επιμεληθεί πολλούς από διάσημους. Μάλιστα ο Γιάννης ανέβασε στο twitter σχετική φωτογραφία, όπου κρατάει το βραβείο του MVP και παράλληλα δείχνει την Ακρόπολη στη μέσα πλευρά του σακακιού του…

«Βροχή» από συγχαρητήρια

Χαμός γίνεται στα social media από συγχαρητήρια ποσταρίσματα και ανακοινώσεις ανθρώπων του αθλητισμού στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την τεράστια επιτυχία του.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Μιλγουόκι Μπακς που έγραψαν στο twiter: «Ένα παιδί από τα Σεπόλια, ήρθε στο Μιλγουόκι κι έγινε MVP».

Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική ομιλία του Γιάννη Αντετοκούνμπο (Video)

Ο περίφημος πρώην σταρ των Λος Αντζελες Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ προκάλεσε κάποτε τον Γιάννη να κερδίσει το βραβείο του MVP και τώρα που το πήρε περιμένει την… κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ στην οποία αναφέρει: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτυχε της ύψιστης διάκρισης για έναν παίκτη του ΝΒΑ, αφού αναδείχτηκε σήμερα MVP της σεζόν που πέρασε, κάνοντας υπερήφανους όλους εμάς τους Έλληνες για το νέο του κατόρθωμα».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έγραψε πως “όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για τον Γιάννη”. “Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για τον Γιάννη. Και είναι ακόμα η αρχή. Τα καλύτερα έρχονται για σένα Γιάννη Αντετοκούνμπο» ενώ η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε: «Συγχαρητήρια Γιάννη! Για ακόμα μία φορά μας έκανες όλους τους Έλληνες πολύ υπερήφανους με την ανάδειξη σου ως MVP για το 2018-19 στο NBA!»

Η ΕΟΚ από την πλευρά της έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του NBA! Never forget where you came from (ποτέ μην ξεχνάς από πού ήρθες)».

Ο Σύνδεσμος καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) έγραψε: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ. Είμαστε υπερήφανοι για τα κατορθώματα του Έλληνα σούπερ σταρ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η σκληρή του δουλειά επιβραβεύθηκε. Η συγκίνησή μας είναι μεγάλη διότι όλοι γνωρίζουμε από που ξεκίνησε αυτό το παιδί και που έχει φθάσει. “Γιάννη μην κλαις, το αξίζεις αυτό το βραβείο. Πολλά μπράβο Έλληνα MVP του ΝΒΑ. Μην ξεχάσεις, στην Κίνα θα περάσουμε ωραία με σένα για παρέα. Ένας Έλληνας, MVP στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου! Ένας Έλληνας…»

Συγχαρητήρια ποσταρίσματα έκαναν ακόμη ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Προμηθέας και δεκάδες ομάδες και παράγοντες ακόμη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter