Ο Ναδάλ πλέκει το εγκώμιο του Τσιτσιπά: «Έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους καλύτερους» (Video)

Ο Ναδάλ πλέκει το εγκώμιο του Τσιτσιπά: «Έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους καλύτερους» (Video)

Με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια εκφράστηκε ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος προκρίθηκε χωρίς να χάσει σετ στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open για 6η φορά στην καριέρα του.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ναδάλ, που βρίσκεται στο Νο2 στον κόσμο, σε δηλώσεις του στον Τζον Μάκενρο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του με τον Τιαφό, έπλεξε το εγκώμιο του 20χρονου Έλληνα τενίστα.

Δείτε επίσης: Ο Τσιτσιπάς πανηγύρισε τη νίκη του με φράση του… Ιούλιου Καίσαρα

«Είναι πολύ συγκινητικό για μένα να επιστρέφω στα ημιτελικά εδώ, έχοντας κάποιες δύσκολες στιγμές στο παρελθόν. Πάντα είναι ξεχωριστό να παίζω σε αυτό το court. Νιώθω τυχερός εδώ που είμαι με όσα έχω περάσει», ανέφερε μέσα από το court της «Rod Laver Arena».

Δείτε επίσης: Δόξα αλλά και χρήμα για τον Τσιτσιπά – Πόσα εισέπραξε για την πρόκριση του

Κληθείς να μιλήσει για τον επόμενο αντίπαλό του, Στέφανο Τσιτσιπά, τόνισε: «Τον τελευταίο χρόνο, βελτιώνεται σε μηνιαία βάση. Κέρδισε τουρνουά. Παίξαμε μαζί σε τελικούς στη Βαρκελώνη και στο Τορόντο. Βρίσκεται εδώ στα ημιτελικά και είναι ήδη ικανός να κερδίσει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Είναι σπουδαίος παίκτης, είναι φανταστικός και θα έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους καλύτερους, για πολλά χρόνια».

Δείτε επίσης: Γράφει ιστορία ο Τσιτσιπάς – Στα ημιτελικά του Australian Open – «Ζω το όνειρό μου!»

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter