Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό Βραζιλιάνας στο Παρίσι

Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό Βραζιλιάνας στο Παρίσι

Μετά τον Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού σύμφωνα με το Ρόιτερς. Γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν ανακοινώθηκαν τον κατηγορεί ότι τη βίασε στο Παρίσι, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας του Σάο Πάολο.

Η ιστοσελίδα «Globo», που μετέδωσε πρώτη την είδηση, αναφέρει ότι ένας από τους εκπροσώπους του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν αρνήθηκε να προβεί σε κάποια δήλωση, αναμένοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Η καταγγέλλουσα είπε ότι γνώρισε τον Νεϊμάρ μέσω Instagram και ότι εκείνος της πρότεινε να συναντηθούν στο Παρίσι. Ο βοηθός του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της έστειλε αεροπορικά εισιτήρια και στις 15 Μαΐου εκείνη πήγε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο Νεϊμάρ- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της- πήγε εκεί το ίδιο βράδυ «προφανώς μεθυσμένος» και ότι συζήτησαν και αντάλλαξαν χάδια. «Ομως, κάποια στιγμή, ο Νεϊμάρ έγινε επιθετικός και με τη βία προέβη σε σεξουαλικές πράξεις ενάντια στη θέληση του θύματος», συνεχίζει η αναφορά της αστυνομίας. Εκείνη επέστρεψε στη Βραζιλία δύο ημέρες αργότερα, χωρίς να κάνει καταγγελία στη γαλλική αστυνομία «επειδή ήταν ταραγμένη και φοβόταν να αναφέρει τα γεγονότα σε άλλη χώρα». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter