Ο «νεοδημοκράτης» Καραγκούνης στηρίζει Λοβέρδο για το σκάνδαλο Novartis (Video)

Ο «νεοδημοκράτης» Καραγκούνης στηρίζει Λοβέρδο για το σκάνδαλο Novartis (Video)

Τελικά καμιά φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, όπως έλεγε και το σλόγκαν γνωστής διαφήμισης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης ο οποίος μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση είπε το εξής αμίμητο αναφορικά με την υπόθεση Novartis και την εμπλοκή του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Δεν έχω μπει στην ουσία της υπόθεσης και δεν ξέρω τα στοιχεία, όμως δεν υπάρχουν στοιχεία» είπε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ο οποίος μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και πάλι υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία. 

Ωστόσο ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης της ΝΔ όντας δικηγόρος θα έπρεπε μάλλον να είναι πιο προσεκτικός. Πως είναι δυνατόν κάποιος να μιλά για σκευωρία σε μια τέτοιου είδους υπόθεση δίχως να έχει δει ακόμη τα στοιχεία της δικογραφίας. Γιατί τέτοια ζέση να στηρίξει έναν βουλευτή και πρώην υπουργό μιας άλλης παράταξης που για χρόνια ολόκληρα ήταν ο πολιτικός αντίπαλος της παράταξης από όπου προέρχεται ο ίδιος και ο πατέρας του επίσης βουλευτής επί σειρά ετών στην Αιτωλοακαρνανία. 

Πριν ακόμη αποφανθούν για την υπόθεση Λοβέρδου οι εισαγγελικές αρχές που τον καλούν ανωμοτί, (ως ύποπτο δηλαδή) και πριν ακόμη δουν το φως της δημοσιότητας τα στοιχεία της δικογραφίας και το αποδεικτικό υλικό ο «γαλάζιος» βουλευτής σπεύδει να στηρίξει τον «πράσινο» κ. Λοβέρδο.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/dondante131211/videos/2065916700124172/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter