Ο νέος (Βόλος) είναι ωραίος (1-0 τον Αρη)

Ο νέος (Βόλος) είναι ωραίος (1-0 τον Αρη)

Μπορεί να είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία όμως ο Βόλος έδειξε ότι η νίκη του στη Νέα Σμύρνη την 1η αγωνιστική της Σούπερ λίγκας μόνο τυχαία δεν ήταν. Σήμερα (31/8) νίκησε στην έδρα του τον Αρη 1-0 κι έκανε το «δύο στα δύο»…

Λίγες οι καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται στη μεσαία γραμμή και το θέαμα ήταν μέτριο. Το ματς ξεκίνησε πάντως πολύ δυνατά από τις δύο ομάδες που δημιούργησαν φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί. Όμως ο ρυθμός μετά το 20’ έπεσε και μαζί το θέαμα.

Στο β’ μέρος οι δύο ομάδες ξεκίνησαν όπως και στο πρώτο. Δυνατά για να ανοίξουν το σκορ. Κι αυτός που το πέτυχε ήταν ο νεοφώτιστος Βόλος με πέναλτι του Γέντρισεκ. Το πέναλτι κέρδισε ο Λύρατζης σε χέρι του Σάσα. Στη συνέχεια ο Αρης πίεσε για την ισοφάριση και είχε δοκάρι με τον Ντιγκινί στο 80’, ενώ σκόνταψε στον καταπληκτικό γκολκίπερ των γηπεδούχων, Γκαραβέλη.

Ο διαιτητής Κομίνης κιτρίνισε τον Σάσα

Βόλος: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ, Μυστακίδης, Γέντρισεκ (71’ Αουγκούστο)

Άρης: Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Σάσα, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μαντσίνι (57’ Λάρσον), Ιντέγε, Φετφατζίδης (80’ Γκάμα), Κόρχουτ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter