Ο νέος διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, τα… σουβλάκια και ο Καραμανλής

Ο νέος διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, τα… σουβλάκια και ο Καραμανλής

Τον διορισμό του Μιχάλη Μπλέτσα στην Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας καυτηρίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής λόγω των «βιτριολικών» αναρτήσεων που έκανε κατά του Κώστα Καραμανλή.

«Φίλε κ. Γεωργιάδη, βρήκατε έναν τύπο να τον διορίσετε διοικητή της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, πού τα βρίσκετε αυτά τα μπουμπούκια δεν μπορώ να καταλάβω» είπε και μετά τα εκτός μικροφώνου σχόλια του Άδωνη Γεωργιάδη, ρώτησε τον υπουργό για τον Μιχάλη Μπλέτσα: «Καλό παιδί ε;».

«Έπρεπε να πάει 4 ευρώ το σουβλάκι για να μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής», ήταν η ανάρτηση του νεοδιορισμένου διοικητή που διάβασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σχολιάζοντας: «Και δεν ντρέπεστε λίγο!».

«Αυτός ο τύπος μισεί τον Καραμανλή και τον καραμανλισμό. Ποιος; Ακούστε τώρα… Ο ευεργετηθείς Γεωργιάδης και Μητσοτάκης τοποθετούν ανθρώπους που μισούν τον Καραμανλή. ο μητσοτακισμός μισεί τον καραμανλισμού, αυτή είναι η πραγματικότητα» συμπέρανε.

«Να μας πείτε και μπράβο»

Παίρνοντας τον λόγο για να απαντήσει, ο Αδ. Γεωργιάδης αντέτεινε πως ο κ. Βελόπουλος θα πρέπει να επιβραβεύσει την κυβέρνηση γιατί επέλεξε πρόσωπο που δεν συνδέεται πολιτικά με τη ΝΔ.

«Μόνο μπράβο μπορείτε να μας πείτε…» είπε επί λέξει, συμπληρώνοντας πως το media lab του ΜΙΤ είναι νο1 στον πλανήτη γη στην κυβερνοασφάλεια και ο κ. Μπλέτσας ήταν διευθυντής του. «Παραμένεις το ίδιο φαιδρός όσο ήσουν πάντα» κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter