Ο νέος έρωτας του Μπεν Άφλεκ – Το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο με την Τζένιφερ Γκάρνερ (Photo)

Ο νέος έρωτας του Μπεν Άφλεκ – Το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο με την Τζένιφερ Γκάρνερ (Photo)

Nέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή άνοιξε ο Μπεν Άφλεκ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης εντοπίστηκε από τους παπαράτσι με τη νέα του αγαπημένη. Πρόκειται για την παραγωγό του δημοφιλούς σόου «Saturday Night Live» Λίντσι Σόκους.

Ο Άφλεκ που ακολούθησε θεραπεία απεξάρτησης από το αλκοόλ, πήγε με την αγαπημένη του σε ένα ιταλικό μπιστρό στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Ήταν ντυμένος απλά, με τζιν και t-shirt και είχε χαλαρή διάθεση.

Ο Μπεν Άφλεκ και η 45χρονη επίσης σταρ του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Γκάρνερ, χώρισαν το 2015 μετά 10 χρόνια γάμου. Λόγω των τριών παιδιών που έχουν προσπάθησαν να χωρίσουν φιλικά με τον Άφλεκ να μένει στον ξενώνα του σπιτιού τους για αρκετό καιρό. Τελικά έκαναν αίτηση για διαζύγιο τον περασμένο μήνα.

Φήμες λένε ότι ο ηθοποιός ξεκίνησε τη σχέση του με την 37χρονη Σόκους από το 2013, κάτι που διαψεύδουν πηγές κοντά στο ζευγάρι, προσθέτοντας ότι η σχέση τους δεν είναι αυτή που οδήγησε τον γάμο του Άφλεκ στη διάλυση.

Πλέον ο Άφλεκ και η Σόκους ζουν κάτω από την ίδια στέγη, η οποία βρίσκεται… λίγο παρακάτω από εκεί που μένει η Γκάρνερ με τα τρία παιδιά του –πρώην πλέον- ζευγαριού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter