Ο νέος πρωθυπουργός της Ρωσίας «κλείνει» το μάτι στους επιχειρηματίες

Ο νέος πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν.

Ο Μιχαήλ Μισούστιν παρουσίασε την Πέμπτη, ενώπιον της Δούμας, τις προτεραιότητες της κυβέρνησής του.

Στα σχέδια του νέου πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος πήρε τη θέση του παραιτηθέντα Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είναι η «αποκατάσταση της χαμένης εμπιστοσύνης της κυβέρνησης και του επιχειρηματικού κόσμου, η επιτάχυνση του έργου της κυβέρνησης για τις δημόσιες επενδύσεις αλλά και η βελτίωση του επενδυτικού κλίματος».

Παράλληλα, ο Μισούστιν υπογράμμισε τη σημασία μίας «στοχευμένης κοινωνικής πολιτικής, προς οικογένειες που έχουν ανάγκη», τονίζοντας ότι υπάρχει σειρά επιδομάτων που δεν δίνονται στοχευμένα. «Η ανάπτυξη της χώρας θα βαλτώσει, εάν δεν δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Χάρη στην μακροοικονομική σταθερότητα και τον πλεονασματικό προϋπολογισμό, διαθέτουμε όλους τους οικονομικούς πόρους που είναι απαραίτητοι για να υλοποιηθούν οι στόχοι που έθεσε ο πρόεδρος Πούτιν, αρχίζοντας από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους», καταλήγει ο Μισούστιν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.