Ο Νικήτας Κακλαμάνης υπερασπίζεται τη Δημόσια Υγεία και καταγγέλλει τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια

Ο Νικήτας Κακλαμάνης υπερασπίζεται τη Δημόσια Υγεία και καταγγέλλει τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια

Ένα σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, ενώ σχολιάστηκε και από τον Παύλο Πολάκη, πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ  και στην εκπομπή «Δέκα» ο Νικήτας Κακλαμάνης, όχι μόνον υπερασπίστηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά κατήγγειλε και όσους κατά καιρούς έχουν βγει στα κάγκελα για να το απαξιώσουν.

«Όλοι αυτοί, τα νεοφιλελεύθερα “παπαγαλάκια” που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, ελπίζω όταν θα ξεπεραστεί αυτή η κρίση να μην ξαναπιάσουν τη πένα τους για να γράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τα προβλήματα του, αλλά με τους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους, δεν ξέρω αν θα μιλάγαμε σήμερα», ανέφερε συγκεκριμένα..

Βέβαια η άμεση δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη κατά των νεοφιλελεύθερων παπαγάλων στρέφεται και κατά των νεοδημοκρατών -μηδενός εξαιρουμένου- που προσπάθησαν στο όνομα των μεταρρυθμίσεων να αποδομήσουν τη Δημόσια Υγεία

Ο κ. Κακλάμανης δεν διευκρίνησε βέβαια σε ποιους αναφέρεται.

Αλλά σίγουρα στέλνει το δικό του μήνυμα ακόμα και προς το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και προς τους Άρη Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ και Μπάμπη Παπαδημήτριου -νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που ονειρεύονταν να γκρεμίσουν νοσοκομεία…

https://www.dailymotion.com/video/x78gnuo

Το σχόλιο του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

«Πριν από λίγο (οπως με πληροφόρησαν γιατί βοθροκαναλα δεν παρακολουθώ) ο βουλευτης και πρώην υπουργος κος Νικητας Κακλαμάνης στην εκπομπή της Τρέμη , είπε γιά “τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια που θέλανε να διαλύσουν το εθνικό σύστημα υγείας” και πως «…όταν τελειωσει όλο αυτό θα ανοιξει το στόμα του και τοτε θα δούνε». Και «…να αφήσουν ήσυχο το ΕΣΥ και τους νοσοκομειακους».!!!!!!!!!!!!!!

Ο Νικήτας ως έξυπνος δεξιός καταλαβαίνει το πολιτικό τσουνάμι που έρχεται και γυρίζει το σκοπό για να διασωθεί….

Γι αυτό το λόγο αναρτώ δυο χιουμοριστικές «συνθέσεις» που περιγράφουν πλήρως αυτό που συμβαίνει τώρα και θα συμβεί πιο πολύ αύριο:: την κατάρρευση με κρότο όλης της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας της Σχολης του Σικάγου και της Θάτσερ ,περί της ρύθμισης των αγορών και της ιδιωτικοποίησης του κοινωνικού κρατους και των δημοσίων αγαθών ….

Καλό ξημέρωμα ,υπομονή,κουράγιο ,πολιτικές αποφάσεις στήριξης του Εσυ και των λειτουργών του,στήριξης των εργαζομενων και των μικρομεσαίων και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ όλοι μαζί να βγούμε από την περιπέτεια της πανδημίας του κορωναϊού με τις λιγότερες απώλειες.ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΤΟΥΝ !!! »

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2537881089788690&id=100007004708966

Πριν από λίγο (οπως με πληροφόρησαν γιατί βοθροκαναλα δεν παρακολουθώ) ο βουλευτης και πρώην υπουργος κος Νικητας…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 16. März 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter