Ο Νίκος Καραχάλιος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο νέου κεντροδεξιού κόμματος προ των εκλογών

Ο Νίκος Καραχάλιος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο νέου κεντροδεξιού κόμματος προ των εκλογών

Το ενδεχόμενο να εμφανιστεί πριν τις εκλογές νέο κεντροδεξιό κόμμα άφησε ανοικτό ο Νίκος Καραχάλιος, πρώην σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, μιλώντας σήμερα στον ρ/σ «Στο Κόκκινο».

Όπως είπε, αναφερόμενος στην κίνηση «Δημοκρατών» που δημιουργήθηκε εδώ και ένα χρόνο, υπάρχουν επαφές παλιών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνον, από το χώρο τις κεντροδεξιάς, αφήνοντας ανοικτό να εμφανιστεί έγκαιρα ένα κόμμα του κεντροδεξιού χώρου με τη συμμετοχή στελεχών που είναι δυσαρεστημένα από την πολιτεία του Κυριάκου Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε:

«Δημιουργήσαμε την κίνηση των Δημοκρατών, φαίνεται πως έχει μια ανταπόκριση. Υπάρχει μια σειρά ανθρώπων, παλιών στελεχών από το χώρο της ΝΔ και όχι μόνον, από το χώρο της κεντροδεξιάς με τους οποίους έχουμε μια συναντίληψη. Αν το επόμενο χρονικό διάστημα αυτοί οι άνθρωποι και αυτές οι επαφές που ήδη γίνονται πυκνώσουν και δούμε πως υπάρχουν και άνθρωποι στην κοινωνία που θέλουν να κάνουμε κίνηση, θα την κάνουμε όχι γιατί θα θέλουμε να μπούμε στη Βουλή και να βάλουμε τον τίτλο του βουλευτή στην πόρτα του γραφείου αλλά γιατί αλλιώς δεν βρίσκεις χώρο στην Ελλάδα της μη Δημοκρατίας να εκφραστείς. Ως ένα καινούργιο κόμμα θα μας δώσουν τουλάχιστον τον συνταγματικά και νομικά επιβαλλόμενο χρόνο και χώρο. Άρα μπορεί, θα το δούμε, είναι μια πολύ σοβαρή κίνηση αυτή που γίνεται με τους «Δημοκράτες» σήμερα. Πιστεύω ότι τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο μπορεί να δούμε και μια καινούργια πολιτική κίνηση. Σίγουρα, να ξέρετε, αν δεν είμαι εγώ αυτός που θα ηγηθεί, σίγουρα υπάρχουνε ικανότατοι άνθρωποι και πολύ αξιολογότεροι εμού που αυτή τη στιγμή είναι δυσαρεστημένοι από το πώς πολιτεύεται ο κ. Μητσοτάκης. Άνθρωποι που έχουν διατελέσει υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς υπουργείων, επιστήμονες, πρυτάνεις. Αυτοί οι άνθρωποι συνομιλούνε μαζί μας. Και να ξέρετε πως θα υπάρχει κόμμα που θα προέρχεται από το χώρο της κεντροδεξιάς στις ερχόμενες εκλογές, θα υπάρχει ψηφοδέλτιο και πιστεύω ότι θα έχει με μεγάλες αξιώσεις να διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter