Ο Νίκος Παππάς έβαλε γραβάτα!

Ο Νίκος Παππάς έβαλε γραβάτα!

Φορώντας κόκκινη γραβάτα, πράγμα σπάνιο, ο Νίκος Παππάς απηύθυνε ομιλία στο επίσημο δείπνο που παράθεσε η Επιτροπή Εγκαινίων της Αμερικανικής Προεδρίας προς τιμήν των Ελληνοαμερικανών-μελών της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:«Αυτά που θα σας πω, δεν θέλω να μείνουν σε αυτό το δωμάτιο! Γιατί η χώρα πάει καλύτερα. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια.

Δείτε τα νούμερα: 1,8% ανάπτυξη του ΑΕΠ το τελευταίο τρίμηνο».

Ο Νίκος Παππάς κάλεσε παράλληλα τους ομογενείς να γίνουν πρεσβευτές της Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι είναι κρίσιμο η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ να γνωρίζει την αλήθεια για την Ελλάδα και τονίζοντας ότι : «Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να διασφαλίσουμε πως δεν θα επικρατήσουν οι απόψεις συγκεκριμένων ευρωπαϊκών χωρών που δεν θέλουν να αποδεχθούν την ιδέα ότι η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη».

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος, καθώς και ο ελληνικής καταγωγής νέος Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Reince Priebus, ο Ανώτατος Σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ, George Gigikos και το μέλος το Κογκρέσου, Gus Bilirakis. Παραβρέθηκαν, επίσης, Γερουσιαστές, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αξιωματούχοι της νέας Διοίκησης Τραμπ και τα μέλη της ελληνο-αμερικανικής κοινότητας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter