Ο Νιλ Γιανγκ θέλει να γίνει Αμερικανός για να ψηφίσει στις εκλογές του 2020

Ο Νιλ Γιανγκ θέλει να γίνει Αμερικανός για να ψηφίσει στις εκλογές του 2020

Ο διάσημος ρόκερ από τον Καναδά έχει μπει ήδη σε διαδικασίες απόκτησης της αμερικανικής υπηκοότητας. Ωστόσο, οι διαδικασίες αυτές «κολλάνε» στο γεγονός πως ο 74χρονος μουσικός κάνει χρήση μαριχουάνας.

«Πληρώνω φόρους εδώ, η όμορφη οικογένειά μου είναι όλη εδώ, είναι όλοι Αμερικάνοι, οπότε θέλω να καταγραφεί η άποψή μου», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νιλ Γιανγκ σε συνέντευξή του στους Times. Για τον λόγο αυτόν, έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την απόκτηση της υπηκοότητας, με τον Καναδό ρόκερ να έχει ως πρώτο στόχο το να ψηφίσει στις επικείμενες προεδρικές εκλογές του 2020.

«Ειλικρινά ελπίζω ότι έχω αποδείξει τον ηθικό μου χαρακτήρα και ότι θα μπορέσω να ψηφίσω βάσει της συνείδησής μου είτε τον Τραμπ είτε τους αντιπάλους του».

Προβλήματα με τη μαριχουάνα

Ωστόσο, η χρήση μαριχουάνας αποτελεί εμπόδιο για τον Γιανγκ, ο οποίος έχει περάσει όλα τα υπόλοιπα τεστ μεν, αλλά οι διαδικασίες έχουν «κολλήσει» στο θέμα της χρήσης. Στις ΗΠΑ, κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να λάβει την υπηκοότητα θα πρέπει να μην εμπλέκεται σε δραστηριότητες που συνδέονται με τη μαριχουάνα, ακόμη κι αν η χρήση της είναι νόμιμη στη χώρα καταγωγής του αιτούντα, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση του Καναδού, Νιλ Γιανγκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter