Ο Νότης Μαυρουδής σε «Κατάθεση ψυχής»

Ο Νότης Μαυρουδής σε «Κατάθεση ψυχής»

Ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες κιθαρίστες και συνθέτες σκιαγραφείται κάνοντας «Κατάθεση Ψυχής» στον Κώστα Μπαλαχούτη την Κυριακή 21 Μαρτίου. Ο Νότης Μαυρουδής ξετυλίγει τη μεγάλη διαδρομή του στη μουσική και το τραγούδι μαζί με «μουσικές εκπλήξεις».

Ο Νότης Μαυρουδής, είναι ξεχωριστός σε όλα του, και στην τέχνη του και στην πορεία του, και στις καταθέσεις του. Οι παιδικές μνήμες του, μουσικές αλλά και αυτές της ζήσης, η μαγεία της κιθάρας, το δέσιμό μαζί της, οι επιρροές, οι δάσκαλοί του, το Νέο Κύμα, η δημιουργία τραγουδιών, οι συνεργασίες του, ο τελευταίος δίσκος του «Ξαφνικοί Επισκέπτες», η θέση του για το ρόλο του σολίστα και του συνθέτη στην παράξενη εποχή που ζούμε, και όχι μόνο. Μέσα από την εξομολόγησή του Νότη Μαυρουδή αναδύεται μια ολόκληρη εποχή με τα χρώματα και τα αρώματά της, τις ομορφιές αλλά και τα πικρά προβλήματά της ενώ υπάρχει και πολύ «σήμερα» αλλά και «μετά»

Οι γνώσεις του Κώστα Μπαλαχούτη στη δισκογραφία και ο «τρόπος» του, αξιοποιούν τις αφηγήσεις των πηγαίων ερμηνευτών και δημιουργών, καταλήγοντας σε ένα ουσιαστικό, καλλιτεχνικό και συνάμα βαθιά ανθρώπινο «καταστάλαγμα».

Η «Κατάθεση Ψυχής» του Νότη Μαυρουδή θα μεταδοθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο Κανάλι της Βουλής.

Η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, μισή ώρα μετά μεσάνυχτα (ξημέρωμα Τρίτης)

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μαριανός. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Θέατρο Αλεξάνδρεια του Βασίλη Βλάχου.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter