«Ο Ντάστιν Χόφμαν ήταν ένα αρπακτικό» – Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

«Ο Ντάστιν Χόφμαν ήταν ένα αρπακτικό»  – Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Συνεχίζεται η σκανδαλολογία στον μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ. Σήμερα μια συγγραφέας κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από τον Ντάστιν Χόφμαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Θάνατος του εμποράκου» το 1985.

Η Άννα Γκράχαμ ήταν τότε 17 ετών και έγραψε στο «Hollywood Rerporter»: Την πρώτη μέρα μου στο γύρισμα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια. Με φλέρταρε ανοιχτά, μου χούφτωσε τον πισινό και άρχισε να μιλάει για σεξ.

Ένα πρωί μπήκα στο καμαρίνι με το πρωινό που είχε παραγγείλει. Με κοίταξε κάνοντας περίεργες γκριμάτσες και μου είπε με νόημα: Θα πάρω ένα σκληρό…αυγό και μια τρυφερή κλειτορίδα. Στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια με το δήθεν αστείο του και εγώ μπήκα στην τουαλέτα κι έβαλα τα κλάματα.

Η Χάντερ κράτουσε ημερολόγιο και για τον Χόφμαν αναφέρει σε ένα άλλο σημείο: Συνόδευσα τον Ντάστιν στην λιμουζίνα του και με χάιδεψε από πίσω τέσσερις φορές. Κάθε φορά αντιδρούσα και τον χτυπούσα λέγοντας του ότι είναι ένας πορνόγερος.

Ο Ντάστιν Χόφμαν, απαντώντας στο δημοσίευμα δήλωσε: Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στις γυναίκες. Αισθάνομαι άθλια για το γεγονός ότι κάτι που έκανα μπορεί να έφερε σε δύσκολη θέση μια κυρία. Λυπάμαι. Δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter