Ο Ντεπαρντιέ καταδικάζει τις «ρωσικές ακρότητες» στην Ουκρανία

Ο Ντεπαρντιέ καταδικάζει τις «ρωσικές ακρότητες» στην Ουκρανία

Ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος στο παρελθόν έχει εξάρει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, επέκρινε τις “τρελές, απαράδεκτες ακρότητες” του ρώσου προέδρου στην Ουκρανία.

Το Κρεμλίνο ωστόσο δήλωσε σήμερα έτοιμο να εξηγήσει την κατάσταση στην Ουκρανία στον ηθοποιό.

Όπως δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Ντεπαρντιέ δεν καταλαβαίνει απολύτως την κατάσταση.

Ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος το 2013 έλαβε την ρωσική υπηκοότητα, δήλωσε χθες, Πέμπτη, στο Γαλλικό Πρακτορείο: “ο ρωσικός λαός δεν ευθύνεται για τις τρελές, απαράδεκτες ακρότητες των ηγετών του, όπως ο Βλαντίμιρ Πούτιν”.

Ο Ντεπαρντιέ είπε ακόμη ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδα από τις τρεις συναυλίες του στο Παρίσι (1-3 Απριλίου) στους “Ουκρανούς, θύματα αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου”.

Το 2013 ο Πούτιν χορήγησε στον Ντεπαρντιέ την ρωσική υπηκοότητα προκαλώντας κατακραυγή στη Γαλλία δεδομένου ότι ο ηθοποιός κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την πατρίδα του για να αποφύγει να φορολογηθεί με έναν νέο φόρο για τους εκατομμυριούχους.

Ο ηθοποιός έλαβε το νέο διαβατήριό του από τον ίδιο τον Πούτιν στην εξοχική κατοικία του ρώσου προέδρου στη Μαύρη Θάλασσα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter