Ο Ντογιάκος είχε προαναγγείλει τη μέθοδο εξόντωσης του Documento (Video)

Ο Ντογιάκος είχε προαναγγείλει τη μέθοδο εξόντωσης του Documento (Video)

O Ισίδωρος Ντογιάκος όταν ήταν εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είχε ουσιαστικά προαναγγείλει τις μεθόδους για εξόντωση των Μέσων Ενημέρωσης που δεν είναι αρεστά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά το Documento και τον εκδότη του Κώστα Βαξεβάνη. Ο θεματοφύλακας της Δικαιοσύνης, ομολογούσε ότι υπάρχει διάθεση να χρησιμοποιηθούν οι θεσμοί του κράτους, όχι για να χτυπηθεί η διαφθορά αλλά για να απειληθούν και να τιμωρηθούν οι δημοσιογράφοι που αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων υποστήριζε ότι: «Δεν είναι άξιοι κάποιοι να φέρουν τον κάποτε άκρως τιμητικό τίτλο και ιδιότητα του εκδότη εφημερίδων ή περιοδικών. Ισως όμως ένας εκτεταμένος φορολογικός έλεγχος σε αυτούς τους ολίγους αποκαλύψει πολλά και ενδιαφέροντα σχετικά με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Ασφαλώς σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού οι αρμόδιες αρχές δεν θα τους επέτρεπαν να συκοφαντούν ούτε να δίνουν οδηγίες και να πιέζουν μέσω των εντύπων τους που διευθύνουν τους αρμόδιους δικαστές για τη διενέργεια συγκεκριμένων ανατρεπτικών πράξεων και έκδοση αρεστών σε αυτούς αποφάσεων. Ούτε και να τους επισκέπτονται στα γραφεία τους και να τους πιέζουν και να τους απειλούν».

Αν προσθέσουμε μάλιστα και τη ρήση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ως πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής είχε αποκαλέσει τους δημοσιογράφους που αποκαλύπτουν την αλήθεια εγκληματίες καταλαβαίνει κανείς από που ξεκινάει όλη η προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης του Documento.

Διαβάστε επίσης

Εγκληματική ομάδα στην ΑΑΔΕ, προσπαθεί να εξοντώσει το Documento με εντολή Μαξίμου

Οικονομικοί «δολοφόνοι» στα… ρετιρέ της ΑΑΔΕ: Πώς λειτουργεί το κύκλωμα που αποκάλυψε το Documento

Εταιρεία «δολοφόνων» με «πιστόλια» κύκλωμα εφοριακών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter