Ο Ντον Ρόσα, ο δεύτερος “μπαμπάς” του Σκρουτζ Μακ Ντακ, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Ντον Ρόσα, ο δεύτερος “μπαμπάς” του Σκρουτζ Μακ Ντακ, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

-Ο Ντον Ρόσα, ο σημαντικότερος διάδοχος του Καρλ Μπαρκς και δημιουργός των πιο εμβληματικών από τη δεκαετία του ’80 ιστοριών της περίφημης οικογένειας Ντακ τα τελευταία χρόνια, μιλάει στη Μαρίνα Αγγελάκη.

-Η Αφροδίτη Ερμίδη βρέθηκε στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα, όπου παρακολούθησε τη συγκλονιστική παράσταση που έδωσαν δύο ομάδες κρατουμένων, στο πλαίσιο της δράσης «Θεατρικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης για κρατουμένους» που υλοποιεί το Εθνικό Θέατρο.

-Ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης διατρέχει το έργο του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν με αφορμή την προβολή στις αίθουσες του ντοκιμαντέρ της Μαργκαρέτε φον Τρότα «Μπέργκμαν: Ένας Αιώνας», με θέμα τη ζωή του κορυφαίου σκηνοθέτη.

-Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, προσκεκλημένος στη 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, ο Γάλλος συγγραφέας Ερίκ Βιγιάρ συνομίλησε με την Μαρίνα Αγγελάκη με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία στα ελληνικά του βιβλίου του «14η Ιουλίου» (Εκδόσεις Πόλις).

-Με αφορμή την έκθεση «Πέντε ζωγράφοι στην Ύδρα» η διευθύντριά του Ιστορικού Αρχείο – Μουσείου Ύδρας, Ντίνα Αδαμοπούλου συζητά με την Αφροδίτη Ερμίδη.

-Ο Γερμανός καθηγητής Ανθρωπολογίας Κρίστοφ Βουλφ συνομιλεί με την Έμυ Ντούρου με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του στα ελληνικά «Ανθρωπολογία: Ιστορία – Πολιτισμός – Φιλοσοφία» (Εκδόσεις Πεδίο).

-Η Ηλέκτρα Ζαργάνη βρέθηκε στη Δημοτική Ψαραγορά της Αίγινας όπου συνάντησε την Ιωάννα Σώρρου, ιδιοκτήτρια ενός από τα παλαιότερα ιχθυοπωλεία του νησιού.

-Big Bang Μουσική στη Στέγη: Το πιο περιπετειώδες μουσικό φεστιβάλ για νεανικό κοινό κάνει στάση στην Ελλάδα και ο Σπύρος Οικόπουλος έχει το ρεπορτάζ.

-Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Ματζιάρης μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη για τη ζωή και το θέατρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter