Ο Ντουέιν Τζόνσον βάζει φρένο στο «Fast and Furious»

Ο Ντουέιν Τζόνσον βάζει φρένο στο «Fast and Furious»

Ο δημοφιλής σταρ αρνείται να βάλει την υπογραφή του σε ένα ακόμη φιλμ της σειράς εξαιτίας του Βιν Ντίζελ «που τον πιέζει να επιστρέψει».

Είναι γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ η κόντρα ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστών του «Fast & Furious» Βιν Ντίζελ και Ντουέιν Τζόνσον, που είχε ως συνέπεια την αποχώρηση του δεύτερου μετά το φιλμ του 2019 «Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw».

Όμως κανείς δεν περίμενε ότι οι διαφορές τους θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα επεισόδιο που ίσως να βάλει φρένο στην πετυχημένη μηχανοκίνητη saga που έχει σπάσει τα ταμεία. Να που ήρθε η στιγμή όμως να βγουν τα άπλυτα στη φορά και ο Ντουέιν Τζόνσον να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για τις σχέσεις του με τον συμπρωταγωνιστή του.

Όπως είπε ο θηριώδης ηθοποιός στη διάρκεια μιας συνέντευξης του στο CNN σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από το «Fast and Furious» (εκτός από πρωταγωνιστής ο Τζόνσον είναι και παραγωγός του φιλμ) καθώς είναι τρομερά ενοχλημένος που ο Ντίζελ προσπαθεί να τον χειραγωγήσει χρησιμοποιώντας πότε τα παιδιά του και πότε τον μακαρίτη Πολ Γουόκερ.

Φυσικά με τις δηλώσεις του αυτές ο Τζόνσον έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο και πολλοί θυμήθηκαν μια ανάρτηση του στο Instagram πριν από λίγο καιρό που ανέφερε «πόσο αντιεπαγγελματίες είναι κάποιοι συνάδελφοι του στο «Fast and Furious» κάτι που τον κάνει έξω φρενών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter