«Δοκιμαστής» εραστών!

Ο οδηγός του Yves Saint Laurent αποκαλύπτει όργια πίσω από την Υψηλή Ραπτική

Ένα βιβλίο και μετά μια συνέντευξη στην καναδική τηλεόραση.

Άγνωστο γιατί, το τελευταίο διάστημα, ξεκινώντας από το Χόλιγουντ τα στόματα άνοιξαν και ο θαυμαστός κόσμος των θεαμάτων αλλά και της μόδας αποκαλύπτεται: πιο σκληρός, πιο απάνθρωπος, με τους δικού του "νόμους"!

Μια από τις τελευταίες αποκαλύψεις είναι ένα βιβλίο από τον οδηγό του μεγάλου σχεδιαστή μόδας, Yves Saint Laurent που ακούει στο όνομα Φαμπρίς Τομά.

Όλα όσα αναφέρει θα μπορούσαν να γίνουν μια συναρπαστική ταινία, που ενδεχομένως να θεωρούσατε «υπερβολική».

Η συνέντευξη στην Καναδική τηλεόραση, ήταν άκρως αποκαλυπτική και αφορούσε τη ζωή του Φαμπρίς (Fabrice Thomas) δίπλα στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Yves Saint Laurent και του εραστή του, Pierre Berge.

Ο Τομά εξήγησε πως διαδέχτηκε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν επίσης εραστής τους, στη θέση του οδηγού του θρυλικού μόδιστρου.

Ανάμεσα στις πολλές λεπτομέρειες που έδωσε για την ερωτική του Yves Saint Laurent, ανέφερε πως απαραίτητος όρος για την πρόσληψή του ήταν να συμμετάσχει σε όργια και να γίνει το ερωτικό παιχνίδι των Pierre Berge και Yves Saint Laurent. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο ίδιος «δοκίμαζε» τους εραστές του Yves Saint Laurent, ο οποίος έπασχε από μελαγχολία.

«Το κλειδί για τον Pierre Bergé ήταν να περιβάλλεται από ερωτικούς σκλάβους. Τελεία!», λέει μεταξύ άλλων.

Στην αρχή, όπως λέει ήταν ο σοφέρ του Pierre Bergé και σπάνια έβλεπε τον Saint Laurent. Τα βράδια όμως ο επιχειρηματίας saint Laurent τον χρειαζόταν για να πάει σε δείπνα αλλά και σε «εκδηλώσεις» πιο προσωπικές…

Όπως αναφέρει ωστόσο αργότερα, έγινε εραστής και των δύο με αποτέλεσμα οι δύο αρχικοί εραστές να μην μιλιούνται μεταξύ τους…

Τι λέει σήμερα και για τους δύο; Πρόκειται για «είδωλα» αλλά ταυτόχρονα «για δύο ανθρώπους σεξουαλικά άρρωστους»

Ο Φαμπρίς Τομάς, που είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Ο Saint Laurent και εγώ, μία πολύ προσωπική ιστορία», περιγράφει τον σχεδιαστή και τον εραστή του ως δύο ανθρώπους εξαρτημένους από τα σεξουαλικά όργια. Σύμφωνα με τον Τομά, ο Pierre Berge μαστίγωνε τους πολλούς εραστές του, ενώ ο Yves Saint Laurent ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φαμπρίς Τομά στην καναδική τηλεόραση:

Πηγή: VICE
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.