Ο Θεοδωρικάκος πόσταρε φωτογραφία από το υπουργείο Εσωτερικών ενώ έκανε διακοπές!

Ο Θεοδωρικάκος πόσταρε φωτογραφία από το υπουργείο Εσωτερικών ενώ έκανε διακοπές!

Η πληροφορία είναι απολύτως εξακριβωμένη. Στο λογαριασμό του στο facebook ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, πόσταρε πριν από περίπου μια ημέρα, δηλαδή, το πρωί της Δευτέρας, φωτογραφία από το γραφείο του στο υπουργείο όπου βρίσκεται μαζί με τον υφυπουργό του Θόδωρο Λιβάνιο.

Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτό, ο υπουργός γράφει: «Όλη τη βδομάδα που διανύουμε το Υπουργείο Εσωτερικών είναι σε απόλυτη ετοιμότητα και κινητοποίηση για τη συμμετοχή στα μέτρα πολιτικής προστασίας και άλλες έκτακτες καταστάσεις. Thodoris Livanios».

Μόνο που  ο κ. Θεοδωρικάκος ήταν σε διακοπές!

Εντάξει αυτό δεν το περιμέναμε από τον εξπέρ της επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Να ποστάρει, δηλαδή, φωτό που τον δείχνει στο υπουργείο σε ετοιμότητα ενώ κάνει διακοπές. Εκτός κι αν δεν διαχειρίζεται ο ίδιος τον λογαριασμό του στο facebook οπότε θα πρέπει να δει πώς θα αντιμετωπίσει την άσκηση πολιτικής με fake news.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ενοχλήθηκε τα μάλα από το σχόλιό μας και μίλησε, ο πρώην κνίτης,για γκαιμπελίσκους. Να πούμε μόνο ότι η πληροφορία μας από την Κλαυθμώνος επιμένει ότι την Δευτέρα δεν εμφανίστηκε στο υπουργείο Εσωτερικών. Να ψάξει για γκαιμπελίσκους αλλού. Άλλωστε όλοι στη ΝΔ γνωρίζουν τη διαδρομή του καθενός και κυριολεκτικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter