Ο Θεοδωρικάκος το φυσάει και δεν κρυώνει!

Ο Θεοδωρικάκος το φυσάει και δεν κρυώνει!

Την ενίσχυσαν, την θώπευσαν, την προώθησαν, της μίλησαν και τώρα κάνουν τις πάπιες. Και όχι μόνον αυτό, θέλουν να πάρουν και τα εύσημα του αντιφασιστικού αγώνα που ακούγανε για τέτοια «αριστερίστικα» και ανέβαζαν πυρετό!

Το ‘πε σήμερα ο Ρουπακιώτης… Έτοιμο ήταν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και το σταμάτησε το Μαξίμου το 2013… Δηλαδή ο Σαμαράς.

Ε, πως να μην το σταματήσει και να το φτιάξει στα μέτρα του με τον Μπαλτάκο, με τόσα σταγονίδια στο κόμμα και τόσα μάτια που είχαν κλείσει προς τα δεξιά… της Δεξιάς!

Αφού βέβαια αποφάσισαν να πάρουν τα μετάλλια για τη νίκη επί της Χρυσής Αυγής, ο κόσμος έβαλε τα γέλια. Το λες και γελάς από μέσα σου και απέξω σου. Ούτε για Δελφινάριο!

Αλλά ποια σχέση έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την πραγματικότητα; Μάλλον καμία.

Έτσι αφού δοκίμασαν και την ρητορική κατά των δύο άκρων, τους έφταιξε η εφημερίδα Αυγή τώρα που τους ξεμπρόστιασε και είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Εννοείται πως τους φταίει και το Documento, αλλά αυτό είναι διαχρονικό, παντός καιρού. Ένα 4Χ4 και με αυτά τα ελαστικά πορεύονται!

Ήρθε τώρα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και λέει να ζητήσει συγγνώμη η εφημερίδα για το πρωτοσέλιδο που έλεγε την αλήθεια:

Πως Σαμαράς και Μητσοτάκης είναι και αυτοί συνυπεύθυνοι…

Εμ πώς; Tόσα εκατομμύρια δώσανε στα ΜΜΕ, πάρτι θέλανε να κάνουν στο fake!

Ο κ. Θεοδωρικάκος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι με προτάσεις «παράλογες και άτοπες» μέσα στη Βουλή επιχείρησε να δυναμιτίσει το ενωτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στο λαό μετά την ομόφωνη καταδίκη της Χρυσής Αυγής από τη Δικαιοσύνη.

Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά «ενωτικό κλίμα» είναι να λιβανίζουμε κάθε fake της κυβερνητικής παράταξης…

Ενωτικό κλίμα είναι να χειροκροτούμε την υπερκομψότατη και τη μυστική διπλωματία απέναντι στην Τουρκία;

Μήπως να επικρατήσει ενωτικό κλίμα και στα εργασιακά, και στις απολύσεις, και στις μειώσεις μισθών και συντάξεων;

Το ΄πε «κατάπτιστο», το πε «συκοφαντικό» το πρωτοσέλιδο και δεν παίρνει ένα τηλέφωνο Σαμαρά, Μπαλτάκο και τους υπόλοιπους…

Εμ, τα ξέρει, δεν τα ξέρει; Κοροϊδεύομαστε;

Εκεί αλίευσαν ψήφους και έκλειναν το μάτι με τη Συμφωνία των Πρεσπών με όλους τους ακροδεξιούς της «Δεξιάς Παρατάξεως» παρόντες!

Αυτοί επικοινωνούσαν με την ακροδεξιά υπόγεια και υπέργεια.

Είπε και για τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ, ένα από τα ίδια. Απαντήθηκε από νομικούς και όχι μόνον, το χαβά τους αυτοί, μέσα στο ψέμα που συνήθισαν εδώ και χρόνια, προεκλογικά και μετεκλογικά…

Για άλλους η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το ψέμα που δεν θα φύγει ούτε τελευταίο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter