Ο ΟΦΗ «δάγκωσε» τρεις φορές τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1-3)!

Ο ΟΦΗ «δάγκωσε» τρεις φορές τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1-3)!

Ο ΟΦΗ ήταν παλικάρι και το έδειξε σήμερα (31/8) στο ΟΑΚΑ. Με επιβλητική εμφάνιση έκανε… παρέλαση στην έδρα του Παναθηναϊκού, τον οποίο ισοπέδωσε με 3-0, έχοντας ηγέτη και σκόρερ τον Δημήτρη Μάνο, πρώην παίκτη του… Ολυμπιακού!

Παράλληλα ο ΟΦΗ έκλεισε μια και καλή τα στόματα όλων εκείνων που υποστήριζαν στο περασμένο πρωτάθλημα ότι ήταν… περίεργη η νίκη του επί των «πράσινων» (1-2) πάλι στο ΟΑΚΑ στις τελευταίες αγωνιστικές που προσπαθούσε να σωθεί από τον υποβιβασμό! Συνολικά στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος οι Κρητικοί έχουν πάρει για τα καλά τον αέρα του Παναθηναϊκού με ισάριθμες νίκες, εκ των οποίων οι δύο εκτός έδρας!

Οσο για τον Παναθηναϊκό; Αγνώριστος. Μπορεί στα φιλικά του καλοκαιριού να κέρδιζε τον έναν μετά τον άλλον, μεγάλους αντιπάλους (Αγιαξ, Φέγενορντ κλπ), όμως στη Σούπερ Λίγκα τα πράγματα δείχνουν πάλι ότι θα έχει χτυποκάρδια…

O ΟΦΗ είχε δοκάρι στο 7ο λεπτό με βολίδα του Ναμπί ενώ λίγο αργότερα νέο μακρινό σουτ του ίδιου έφυγε μόλις άουτ. Όμως οι δύο ευκαιρίες των Κρητικών δεν ανησύχησαν τους γηπεδούχους και το πλήρωσαν.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33’ με τον Μάνο μέσω… VAR, καθώς ο ρέφερι Τζήλος πήγε εκεί για να δει αν ο σκόρερ ήταν οφσάιντ. Ομως καλυπτόταν και το 0-1 έβαλε φωτιά στους «πράσινους».

Πριν συνέλθουν από το σοκ στον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ τους προκάλεσε (αρχικά) και δεύτερο στο 43’ καθώς ο Γιαννούλης έκανε το 0-2! Πάλι ενημέρωση από το VAR, πάλι ο Τζήλος στο μόνιτορ και αυτή τη φορά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Μακέντα…

O Παναθηναϊκός ήταν εγκλωβισμένος, αγχωμένος και ασύνδετος και οι αποδοκιμασίες δεν άργησαν να ξεκινήσουν στο Ολυμπιακό στάδιο. Και το β’ μέρος εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον ΠΑΟ, καθώς ο ΟΦΗ με αντεπιθέσεις φαρμάκι έκανε πάρτι στην άμυνα των γηπεδούχων. Ετσι στο 49’ ο Μάνος και πάλι πέτυχε γκολ, πάλι ο Τζήλος στο VAR και πάλι έδειξε σέντρα (0-2)! 

Και στο 58’ πάλι αντεπίθεση-φωτιά, με τον Μάνο αυτή τη φορά να κάνει ασίστ και τον Τσιλιανίδη να γράφει το απίστευτο 0-3!

Σοκαρισμένοι οι γηπεδούχοι έχασαν κυριολεκτικά την μπάλα. Στο 68’ κατάφεραν να σκοράρουν με τον Δώνη αλλά πάλι το VAR έπιασε πάλι δουλειά και τελικά το ακύρωσε.

Το μόνο που κατάφεραν οι «πράσινοι» ήταν να μειώσουν το σκορ στο 85’ με πέναλτι του Μακέντα, πέναλτι που κέρδισε ο Περέα από τον Μαρινάκη…

Ο διαιτητής Τζήλος απέβαλε τον Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις κι έδειξε κίτρινες κάρτες στους Δώνη, Ινσούα, Σωτηρίου, Γιόχανσον, Μακέντα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Νούνες (60’ Μολό), Ινσούα, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Δώνης, Κολοβός (70’ Περέα), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (46’ Μπουζούκης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης (78’ Μπράουν), Νάστος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Νέιρα, Σεμέδο, Ναμπί (89’ Σακόρ), Τσιλιανίδης, Μάνος (91’ Φιγκερέιδο)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter