«Ο ΟΦΗ μεγαλώνει σιγά-σιγά»

«Ο ΟΦΗ μεγαλώνει σιγά-σιγά»

Παρά την ήττα της ομάδα του από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, Γιώργος Σίμος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την έξοχη εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο Νέο Φάληρο κι αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το χθεσινό (19/10) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε σε μία δύσκολη έδρα μία πολύ καλή ομάδα που συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και είναι ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έναν αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Έγινε ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας που τον χάρηκε ο κόσμος» δήλωσε και πρόσθεσε: «Η ομάδα μας νομίζω ότι έκανε μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια, είχαμε πολλά θετικά πράγματα μέσα στον αγώνα. Νομίζω ότι μέσα από τέτοιες εμφανίσεις, παρόλο που το σκορ μας στενοχωρεί, η ομάδα μας μεγαλώνει σιγά-σιγά.

Το συναίσθημα των ποδοσφαιριστών με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό ήταν ότι λίγο αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα, μας δίνει μεγάλη χαρά για το μέλλον. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Να πούμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την παρουσία του στην Ευρώπη, να του ευχηθούμε ότι καλύτερο. Η χώρα μας χρειάζεται βαθμούς. Εμείς συνεχίζουμε και μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα».

Οσο για το μέλλον του ΟΦΗ τόνισε: «Το έχουμε πει πολλές φορές. Οι στόχοι μας είναι η καθημερινή μας βελτίωση, είναι ο επόμενος αγώνας καΙ στο τέλος της χρονιάς θα δούμε που θα φτάσουμε. Θέλουμε να αποκτήσουμε μία βάση παιχνιδιού, μία φιλοσοφία παιχνιδιού και στο τέλος θα δούμε που έχουμε φτάσει. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter