Ο οικισμός της Αγίας Σοφίας αποχαιρετά τον Κώστα Φραγκούλη (Photos)

Ο οικισμός της Αγίας Σοφίας αποχαιρετά τον Κώστα Φραγκούλη (Photos)

Συγγενείς και φίλοι του Κώστα Φραγκούλη ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται από τις 8 το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι του νεαρού Ρομά, που κατέληξε την Τρίτη το πρωί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ο Κώστας Φραγκούλης νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, καθώς αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τον πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι έπειτα από καταδίωξη.

Ο οικισμός της Αγίας Σοφίας, που βρίσκεται λίγο έξω από το Καλοχώρι, αποχαιρέτησε τον νεαρό με τραγούδια, χορούς και βαθιά θλίψη. Η πρώτη κουβέντα που επέλεξε να μας πει ένας από τους οικείους του ήταν: «να προσέχετε τους αστυνομικούς, μη σας σκοτώσουν». Τόσο η γυναίκα, όσο και ο πατέρας και οι συγγενείς του νεαρού ήταν συγκλονισμένοι έχοντας διανύσει μιάμιση και και πλέον εβδομάδα μέσα στο πένθος γνωρίζοντας πως το τραύμα στο κεφάλι ήταν θανάσιμο.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που σκότωσε τον Κώστα Φραγκούλη παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, εν αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου για το εάν θα προφυλακισθεί. Ο εισαγγελέας στην πρόταση του προς το Συμβούλιο επισημαίνει ότι ο αστυνομικός πρέπει να προφυλακισθεί καθώς δε νοείται με την εμπειρία που φέρει και τον βαθμό του αστυφύλακα να έπραξε έτσι, κάτι που το Documento είχε επισημάνει από τις πρώτες ημέρες σε σχετικό ρεπορτάζ με βάση τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter