Ο Οικονόμου απαντάει χωρίς να … απαντάει στις δηλώσεις Τσίπρα για τους πρόσφυγες του Έβρου

Ο Οικονόμου απαντάει χωρίς να … απαντάει στις δηλώσεις Τσίπρα για τους πρόσφυγες του Έβρου

«Ο κ. Τσίπρας, σε παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος, εργαλειοποίει μια τραγωδία για να καταφερθεί σκαιότατα εναντίον των ελληνικών αρχών, το προσωπικό των οποίων αγωνίζεται για την προστασία της Πατρίδας και της ανθρώπινης ζωής, με αυταπάρνηση, ανθρωπιστική ευαισθησία και χωρίς διακρίσεις», είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης που επί τόσες μέρες αρνούταν ύπαρξη των προσφύγων.

«Ο κ. Τσίπρας, χωρίς κανένα στοιχείο και αντίθετα με τις μαρτυρίες των ίδιων των προσφύγων, στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές και στην προπαγάνδα που διασπείρουν αλλότριες δυνάμεις, οι οποίες προφανώς θέλουν να προκαλέσουν ζημιά στην Ελλάδα. Με αυτούς συντάσσεται ο κ. Τσίπρας αδιαφορώντας για την αλήθεια», συμπλήρωσε χωρίς να διευκρινίσει ποιοί είναι οι δήθεν δικαιωματιστές και ποίες οι αλλότριες δυνάμεις.

«Όσο για τη διαφύλαξη και παρακολούθηση των συνόρων, όλοι θυμόμαστε πώς το έκανε, όσο κυβέρνησε, και όλοι φανταζόμαστε πώς θα αντιμετώπιζε την εισβολή το 2020» έκλεισε την ανακοίνωσή του πετώντας την μπάλα στην εξέδρα και επενδύοντας για άλλη μια φορά στην ακροδεξιά, αντιπροσφυγική ρητορική περί εισβολής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter