Ο Οικονόμου καλύπτει τον «ανήξερο πρωθυπουργό» – Ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε τίποτα για το χάος στον ΟΣΕ (Video)

Ο Οικονόμου καλύπτει τον «ανήξερο πρωθυπουργό» – Ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε τίποτα για το χάος στον ΟΣΕ (Video)

Άλλη μία φαιδρή εμφάνιση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος από τη -φιλόξενη για την κυβέρνηση- συχνότητα του ΣΚΑΪ επιχείρησε να λειτουργήσει ως «ασπίδα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χρησιμοποιώντας το αφήγημα της… άγνοιας για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Κατά τον Γιάννη Οικονόμου, ουδείς είχε μεταφέρει στον πρωθυπουργό την κατάσταση διάλυσης που επικρατούσε στον ΟΣΕ, προτάσσοντας εκ νέου τη βολική δικαιολογία του «ανήξερου Μητσοτάκη», όπως είχε συμβεί αρχικά όταν ξεκίνησε η χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για το σκάνδαλο υποκλοπών όπως και άλλων σκανδάλων που βαραίνουν την κυβέρνηση, όπως το σκάνδαλο Πάτση.

«Προφανώς σε επίπεδο πρωθυπουργού η εικόνα αυτή δεν είχε φτάσει. Προφανώς οι αρμόδιοι έπρεπε να ξέρουν. Δεν είχε μεταφερθεί τέτοια εικόνα στον πρωθυπουργό, δεν είχε μεταφερθεί το χάος. Όλη η αλυσίδα των υπευθύνων από τη διοίκηση του ΟΣΕ μέχρι τον υπουργό έχει ευθύνη», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλλει με τους εργαζόμενους, μετακυλίοντας τις ευθύνες σε οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση πλην του Μαξίμου και της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όσον αφορά τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο Γιάννης Οικονόμου αρκέστηκε να αναφέρει ότι «υπάρχει πολιτική ευθύνη, η οποία ανελήφθη»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter