Ο Οικονόμου ζητάει και τα ρέστα – Μιλά για «αθλιότητες κατά του πρωθυπουργού»!

Ο Οικονόμου ζητάει και τα ρέστα – Μιλά για «αθλιότητες κατά του πρωθυπουργού»!

Ta… ρέστα ζητά κι από πάνω ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με δήλωσή του με την οποία απαντά στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις τελευταίες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών που συγκλονίζει τη χώρα.

Αντί να μιλήσει για τις ευθύνες του Κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, έκανε λόγο για «αθλιότητες και συκοφαντίες σε βάρος του πρωθυπουργού», μίλησε για «ψέματα όσων επιχειρούν, με αφορμή τη σοβαρή αυτή υπόθεση, να προκαλέσουν αισχρούς συνειρμούς» ενώ όψιμα θυμήθηκε τα περί «θεσμικού σεβασμού» και «διαλεύκανση πλήρως κάθε πτυχής» της υπόθεσης, επικαλούμενος και «δημόσιο συμφέρον».

  • Διαβάστε επίσης: Τσίπρας για «διαρροές» ΝΔ: Οι αυτουργοί των παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας
Η δήλωση του Γ. Οικονόμου

«Το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, μετά το λανθασμένο χειρισμό της ΕΥΠ σχετικά με τη νόμιμη επισύνδεση της τηλεφωνικής γραμμής του κ. Ανδρουλάκη, είναι σημαντικό και ως εκ τούτου απαιτείται μέγιστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό του. Η Κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψή της το ζήτημα, προχώρησε στην άμεση λήψη δραστικών πολιτικών πρωτοβουλιών, που περιλάμβαναν και παραιτήσεις.

Ταυτόχρονα, χειρίζεται το ζήτημα με απόλυτο θεσμικό σεβασμό, στο πλαίσιο του νόμου, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως κάθε πτυχή του, διασφαλίζοντας παράλληλα το δημόσιο συμφέρον. Το μείζον τώρα είναι να ολοκληρωθεί η πλήρης διερεύνησή του: να διευκρινιστεί το τι, το πώς και το γιατί. Η Κυβέρνηση είναι προσηλωμένη σε αυτό. Γιατί εμείς δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά στην υπόθεση.

Με τις αθλιότητες και τις συκοφαντίες σε βάρος του Πρωθυπουργού, με τα ψέματα όσων επιχειρούν, με αφορμή τη σοβαρή αυτή υπόθεση, να προκαλέσουν αισχρούς συνειρμούς, θα ασχοληθούμε όταν ολοκληρωθεί θεσμικά η διερεύνηση και αποτίμηση των πραγματικών συμβάντων».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter