Ο Ολυμπιακός απέσυρε την εμπιστοσύνη του στον αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ

Άρχισαν τα όργανα στην ελληνική διαιτησία.

Αρχισαν τα όργανα στη διαιτησία: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη διάρκεια του ΔΣ της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη της στον πρόεδρο της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Κι αυτό διότι θα έχει για συνεργάτες του στην Επιτροπή Διαιτησίας, τους Στ. Τριτσώνη και Μ. Κουκουλάκη.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης μιλώντας στο συμβούλιο, είπε: «Θέλω να καταγραφεί στα πρακτικά πως η συμφωνία των Big 4 με την FIFA και την UEFA ήταν πως θα υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές στην ΚΕΔ και δε θα εμπλέκεται κανένας Έλληνας, ούτε οι κ. Κουκουλάκης και Τριτσώνης, ούτε σαν τεχνικοί σύμβουλοι. Γι’ αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τον κ. Κλάτενμπεργκ».

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής ζήτησε από το ΔΣ της ομοσπονδίας να ανανεωθούν για ένα χρόνο οι συμβάσεις των Στ. Τριτσώνη, Μ. Κουκουλάκη, Δ. Καλύβα, Ν. Ιωσηφόγλου και Αντ. Κόκοτου. Οι σύμβουλοι τις ανανέωσαν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και στην συνέχεια θα αποφασίσει τι θα γίνει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.