«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά»

«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά»

«Ξέρουμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ δυνατό και ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες την Ευρώπη» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, η οποία κληρώθηκε νωρίτερα σήμερα (19/6) αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

O Βρμπα που φάνηκε πολύ ενημερωμένος για τον Ολυμπιακό σχολίασε ακόμη: «Οι ελληνικές ομάδες συχνά αλλάζουν το ρόστερ τους γι’ αυτό θα περιμένουμε να μάθουμε τι γίνεται στον Ολυμπιακό. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός έχει Πορτογάλο προπονητή και παίζει επιθετικά, ενώ αποκλείστηκε πέρυσι από την Ντιναμό Κιέβου στο Europa League. Οι κλιματικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι ίδιες όπως στη Λάρνακα. Έτσι το να προετοιμαζόμαστε σε αυτές τις συνθήκες με την πολύ ζέστη θα μας βοηθήσει πολύ».

Ήθελαν την Βασιλεία

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την κλήρωση πολλοί παίκτες της τσέχικης ομάδας στις προτιμήσεις τους για το ποια ομάδα ήθελαν αντίπαλο, είχαν δηλώσει την ελβετική Βασιλεία και όχι τον Ολυμπιακό! Μετά την κλήρωση, δεν άλλαξαν άποψη. Όπως για παράδειγμα ο δεξιός μπακ της ομάδας, Ράντιμ Ρέζνι που δήλωσε: «Στην Ελλάδα έχω παίξει με την εθνική ομάδα μερικές φορές και ποτέ δεν ήταν ευχάριστοι οι αγώνες εκεί».

Από την πλευρά του ο νεοαποκτηθείς μέσος Λούκας Κάλβακ είπε: «Είναι μια από τις δυνατές ομάδες, που παίζει παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Θα δούμε…»

«Έχω εμπειρία από ελληνικό ποδόσφαιρο αφού αντιμετώπισα με την Σπάρτα Πράγας τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας ανεπιθύμητος αντίπαλος. Ομολογώ πως ήθελα την Βασιλεία. Στην Ελλάδα υπάρχει ένα εκρηκτικό περιβάλλον και δύσκολες καιρικές συνθήκες, όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το κλειδί θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρας μας» δήλωσε ο αρχηγός της Βικτόρια, Ρομάν Χούμπνικ.

Τέλος ο αριστερός μπακ, Ντάβιντ Λιμπέρσκι τόνισε: «Ήθελα να παίξουμε με την Βασιλεία αλλά ο Ολυμπιακός είναι πλέον μια πραγματικότητα και θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε. Θα υπάρχει μια κόλαση εκεί, για αυτό θα πρέπει να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς στο γήπεδο μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter