Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Τούμπα (2-1 τον ΠΑΟΚ) και κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Τούμπα (2-1 τον ΠΑΟΚ) και κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα

Πάρτι τίτλου με νίκη μέσα στην Τούμπα για τον παθιασμένο Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες επικράτησαν με ανατροπή 2-1 του κουρασμένου ΠΑΟΚ, έφτασαν και μαθηματικά στην κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους και 3ου συνεχόμενου.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο του εξ αναβολής ντέρμπι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ εκμεταλλευόμενος λάθος του Μπα. Σκόρερ ήταν στο 10’ ο Μουργκ.

Στο 23’ οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν με τον Τικίνιο, ο οποίος αστόχησε με κεφαλιά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Καμαρά στο 31’.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τρεις αλλαγές και η ομάδα του έγινε πιο επιθετική. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 51’ με τον Λόπες (1-1), ενώ στο 59’ ο Πασχαλάκης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο βολίδα του Ροντρίγκες.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 62’ με σουτ στη κίνηση του Ρεαμπτσούκ.

Ο Γκοντίνιο (Πορτογαλία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σίντκλεϊ, Ακπομ, Μασούρα, Λόπες, Βατσλίκ, Μ. Καμαρά.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Σίντκλεϊ, Κρέσπο (46’ Μιχάι), Ίνγκασον, Τσιγγάρας (60’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μουργκ, Μιτρίτσα (75’ Ολιβέιρα), Σοάρες (60’ Ζίβκοβιτς), Τσόλακ (63’ Ακπομ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Bατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Μπα (64’ Παπαδόπουλος), Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης (46’ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (46’ Ροντρίγκες), Λόπες (78’ Βρουσάι), Τικίνιο (46’ Ελ Αραμπί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter