Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-1 και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-1 και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου

Μετά το κάζο από τον Άρη και την παραίτηση του Μίτσελ ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μετατρέψει το 0-1 του ΠΑΟΚ σε 3-1 στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου.

Το πρώτο 20λεπτο του ντέρμπι θύμισε πολύ τον προηγούμενο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αρη. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν ορμητικά τον αγώνα και στο διάστημα αυτό πίεσαν ασφυκτικά τον «δικέφαλο» δημιουργώντας σωρεία κλασικών ευκαιριών τις οποίες σπατάλησαν είτε λόγω αστοχίας είτε λόγω Κοτάρσκι. Κι επειδή η μπάλα τιμωρεί οι γηπεδούχοι στην πρώτη επίθεση του ΠΑΟΚ στο 21’ δέχθηκαν γκολ! Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση ο Ζίφκοβιτς έκανε το γύρισμα και ο Τόμας με προβολή έκανε το 0-1 «παγώνοντας» το φαληρικό γήπεδο…

Πριν συμβεί αυτό ο Κοτάρσκι είχε πει όχι δύο φορές στον Μπακαμπού (του ακυρώθηκε και γκολ σωστά για οφσάιντ) και στον Μπιελ, ενώ αστόχησαν από καλές θέσεις οι Μπιελ και Φορτούνης. Στο 44’ ο Κοτάρσκι έσωσε και πάλι σε τετ α τετ με τον Ρέαμπτσιουκ. Ο «δικέφαλος» από την πλευρά του είχε ένα σουτ του Ζίφκοβιτς που έβγαλε στο «Γ» ο Πασχαλάκης.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος με τον Αουγκούστο το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης. Όμως στο 59’ ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με εκπληκτικό σουτ του Μπακαμπού (1-1) και ο Ανιγκό έριξε στο ματς τον Χάμες με στόχο την ανατροπή του σκορ. Τελικά ο Ολυμπιακός έφτασε στην ανατροπή στο 78’ όταν από τραγικό λάθος του Κουλιεράκη ο Μασούρας που είχε μπει δευτερόλεπτα πριν στο ματς, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (2-1). Με άλλη ψυχολογία οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν και πέναλτι στο 85’ σε χέρι του Ζίφκοβιτς, το οποίο εκτέλεσε με πολύ δόση τύχης ο Ελ Αραμπί κι έκανε το 3-1 και τελείωσε τον αγώνα…

Ο Γάλλος ρέφερι Φρανσουά Λετεσιέ «κιτρίνισε» τους Παπασταθόπουλο, Ζίφκοβιτς, Βρουσάι.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (57’ Σισέ), Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Βαλμπουενά (60’ Χάμες), Φορτούνης (77’ Βρουσάι), Μπιέλ (77’ Μασούρας), Μπακαμπού (77’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Φ. Σοάρες (81’ Σβαμπ), Τάισον (69’ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (69’ Νάρεϊ), Ζίβκοβιτς (87’ Ρικάρντο), Τόμας (69’ Ολιβέιρα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter