Ο Όμιλος Vodafone και η ESL ανακοινώνουν τη σύναψη διεθνούς συνεργασίας στον τομέα των esports

Ο Όμιλος Vodafone είναι πλέον Premium Partner της ESL, της μεγαλύτερης εταιρίας esports διεθνώς, και θα στηρίξει ως χορηγός την κορυφαία σειρά διοργανώσεων της ESL: Intel® Extreme Masters, ESL One και ESL Pro League. 

Τα Esports είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα διεθνή αθλήματα, καθώς τα τουρνουά της ESL διεξάγονται σε μεγάλης χωρητικότητας στάδια σε όλο τον κόσμο, όπου οι καλύτεροι παίκτες και οι καλύτερες ομάδες του κόσμου ανταγωνίζονται μπροστά σε ζωντανό κοινό και εκατομμύρια οπαδούς που παρακολουθούν τον αγώνα μέσω του διαδικτύου.

Η συνεργασία με την ESL υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο το διεθνές δίκτυο του Ομίλου Vodafone συγκεντρώνει gamers και οπαδούς από 25 χώρες, όπου η Vodafone διαθέτει πάνω από 500 εκατομμύρια συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας - συμπεριλαμβανομένων 104 εκατομμυρίων συνδέσεων με υψηλή ταχύτητα 4G - και 19 εκατομμυρίων σταθερών ευρυζωνικών συνδέσεων. Η συνεργασία αυτή παρέχει επίσης δυνατότητες προβολής για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών 5G που πρόκειται να μετατρέψουν το gaming σε ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ο Όμιλος Vodafone θα συνεργαστεί επίσης με την ESL, προκειμένου να στηρίξει μια σειρά πρωτοβουλιών που προωθούν τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχή των γυναικών στις παραδοσιακά ανδροκρατούμενες δραστηριότητες των esports. Ο Όμιλος Vodafone θα αποτελέσει Premium Partner της διοργάνωσης esports γυναικών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης IEM που θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ τον Μάιο του 2018 και θα συνεργαστεί με τις κορυφαίες γυναικείες προσωπικότητες esports στον κόσμο για να αναδείξει τις ευκαιρίες που υπάρχουν για τις γυναίκες ώστε να συμμετάσχουν επαγγελματικά σε esports ή να ακολουθήσουν καριέρα στη βιομηχανία των esports.

Η Serpil Timuray, Chief Operations & Strategy Officer του Ομίλου Vodafone δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτήν τη συνεργασία με την ESL και να δημιουργήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα για esports σε μια εποχή που το κοινό τους αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και οι νέες τεχνολογίες είναι σε θέση να προσφέρουν καλύτερες εμπειρίες gaming. Ανυπομονώ κι εγώ να παρακολουθήσω, μαζί με τους πελάτες μας από 25 χώρες τα συναρπαστικά τουρνουά esports της ESL, τόσο στο σπίτι όσο και στις κινητές συσκευές».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Vodafone ως νέο εταίρο τηλεπικοινωνιών για διάφορες διοργανώσεις», δήλωσε ο Ralf Reichert, Διευθύνων Σύμβουλος της ESL. «Μαζί με τον Όμιλο Vodafone, προσβλέπουμε να συνδεθούμε με ακόμη περισσότερους ανθρώπους και να δημιουργήσουμε ποικιλία στα esports, εξασφαλίζοντας καλύτερες τεχνολογικές συνθήκες για τους επαγγελματίες παίκτες, οπαδούς και τους εργαζόμενους στην ESL, προωθώντας σχέδια εταιρικής ευθύνης και ευαισθητοποιώντας όλο και ευρύτερο κοινό σχετικά με τον κλάδο των esports. Ο Όμιλος Vodafone δεσμεύεται να στηρίξει την ESL με όλες τις γνώσεις και τη δύναμή της και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι γι 'αυτό».

Ο Όμιλος Vodafone θα είναι Premium Partner στις ακόλουθες παγκόσμιες ζωντανές διοργανώσεις, ενώ περαιτέρω ημερομηνίες πρόκειται να ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο:

· ΙΕΜ Σίδνεϊ - Μάιος 2018, Αυστραλία

· ESL One Μπέρμινχαμ - Μάιος 2018, Ηνωμένο Βασίλειο

· ESL One Κολωνία - Ιούλιος 2018, Γερμανία

Στη συμφωνία χορηγίας του Ομίλου Vodafone με την ESL περιλαμβάνεται η μετάδοση νέου live υλικού με τίτλο «Η οπτική της Vodafone» {The Vodafone View}, διανομή περιεχομένου και διαφήμισης, καθώς και η προβολή και ενεργή παρουσία του εταιρικού brand στις διοργανώσεις.

Η σύμπραξη με την ESL βασίζεται στην αυξανόμενη συμμετοχή της Vodafone σε esports, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης χορηγίας των «Vodafone Giants» στην Ισπανία και της Mousesports, της πιο επιτυχημένης γερμανικής επαγγελματικής ομάδας esports.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον αποκλειστικό παγκόσμιο κόμβο περιεχομένου σχετικά με τα esports, ενώ για τη συνεργασία μεταξύ της Vodafone και της ESL μπορείτε να επισκεφτείτε το playfaster.vodafone.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.