Ο Ομπάμα ντύθηκε Άγιος Βασίλης και έκανε έκπληξη σε παιδιά σε νοσοκομείο (Video)

Ο Ομπάμα ντύθηκε Άγιος Βασίλης και έκανε έκπληξη σε παιδιά σε νοσοκομείο (Video)

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μετέδωσε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε το Εθνικό Παιδιατρικό Κέντρο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, την Τετάρτη, και επεφύλαξε έκπληξη στους μικρούς ασθενείς.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, φόρεσε τον σκούφο του Άγιου Βασίλη γέμισε το σάκο του δώρα και τα μοίρασε στα παιδιά που νοσηλεύονται στο παιδιατρικό νοσοκομείο και θα περάσουν τα Χριστούγεννα μακριά από τα σπίτια τους.

Όλοι ενθουσιάστηκαν όταν είδαν μπροστά τους τον Μπαράκ Ομπάμα και ο πολιτικός αξιοποίησε την ευκαιρία για να συγχαρεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φροντίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους στις δύσκολες περιόδους που περνούν.

«Σε μια περίοδο που είναι προφανώς σκληρή για τα παιδιά και ως μπαμπάς δύο κοριτσιών, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο σημαντικό είναι σε αυτή την περίπτωση, να υπάρχουν νοσηλευτές και προσωπικό και γιατροί και άνθρωποι που φροντίζουν για αυτά και τα ακούνε. Είναι απλά εδώ για τα παιδιά και τους κρατούν το χέρι» είπε. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Μας υπενθυμίζει πώς θα έπρεπε να είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων», ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένες διακοπές για τα εκπληκτικά παιδιά, τις οικογένειες και το προσωπικό του Children’s National» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter μετά την επίσκεψη. «Και ευχαριστώ που μου κάνατε τη χάρη να είμαι ο ο αντικαταστάτης του Σάντα» σημείωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter