Ο ΟΠΑΠ βράβευσε τον Βασίλη Τοροσίδη για τις 90 συμμετοχές του στην Εθνική Ομάδα

Ο ΟΠΑΠ βράβευσε τον Βασίλη Τοροσίδη για τις 90 συμμετοχές του στην Εθνική Ομάδα

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ευχήθηκε να φτάσει τις 100 στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

Με μια μεγάλη φανέλα που είχε τον αριθμό 90 ο Βασίλης Τοροσίδης βραβεύτηκε από τον ΟΠΑΠ για τη συμπλήρωση 90 συμμετοχών του με την Εθνική Ομάδα. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ, μεγάλο χορηγό της Εθνικής Ομάδας, και ευχήθηκε να φτάσει τις 100 συμμετοχές στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Ρωσία.

Καθοριστικής σημασίας για την Εθνική είναι ο αγώνας με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στη Ζένιτσα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες, όπου ισοφαρίστηκε 1-1 λίγο πριν από την λήξη του αγώνα. Ο Βασίλης Τοροσίδης πιστεύει ότι με ανάλογη εμφάνιση μπορεί να πανηγυρίσει το βράδυ της Παρασκευής μια μεγάλη νίκη.

Ο αγώνας έχει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ προσφέρει συνολικά περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με πολλά ειδικά στοιχήματα, για τα κόρνερ, τις κίτρινες κάρτες, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τα πέναλτι, τον σκόρερ του πρώτου γκολ αλλά και οποιουδήποτε τέρματος, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter