Ο Ορλάντο Μπλουμ μιλά για τη γυμνή φωτογραφία του: «Το μόριο μου δεν είναι και τόσο μεγάλο»

Ο Ορλάντο Μπλουμ μιλά για τη γυμνή φωτογραφία του: «Το μόριο μου δεν είναι και τόσο μεγάλο»

Πριν από τρία χρόνια ο διάσημος ηθοποιός, Ορλάντο Μπλουμ βρέθηκε στο επίκεντρο όταν το 2016 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον έδειχναν γυμνό να κάνει κουπί σε μια σανίδα στην Σαρδηνία με την τότε σύντροφό του και νυν αρραβωνιαστικιά του, Κέιτι Πέρι.

Την φωτογραφία είχε δημοσιεύσει η New York Daily News.

Σύμφωνα με την Sun, ο Ορλάντο Μπλουμ σε συνέντευξή του την περασμένη Τετάρτη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις επίμαχες φωτογραφίες θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Εμφανιζόμενος στο «The Howard Stern Show» δήλωσε πως δεν είχε «ιδέα» ότι υπήρχαν παπαράτσι εκεί γύρω και πως όλο αυτό το σκηνικό ήταν ένα «αστείο».

«Αυτό συνέβη πριν από μερικά χρόνια» είπε ο ηθοποιός στον παρουσιαστή.

«Είμαι σε αρμονία με την φύση», με τον Στερν να συγχαίρει τον Ορλάντο Μπλουμ για τον ανδρισμό του: «Αν είχα ένα μόριο τόσο ωραίο όσο το δικό σου, θα έκανα κι εγώ κουπί επάνω σε σανίδες συνέχεια. Είναι πολύ καλό για σένα που είσαι τόσο όμορφος και έχεις ένα τέτοιο όργανο. Είσαι πραγματικά ευλογημένος».

Η επίμαχη φωτογραφία

Ωστόσο, ο Ορλάντο Μπλουμ είπε πως δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου όταν έμαθε πως οι γυμνές φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

«Μόλις το έμαθα, δεν μπορούσα να το πιστέψω» δήλωσε και πρόσθεσε πως έμαθε ότι οι φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει από τον εκδότη του.

«Πρώτα είναι οι φωτογραφίες με κρυμμένο το όργανο, και κάνεις κάποια αστεία του τύπου: ‘Ωραία, ελπίζω τουλάχιστον να είναι αρκετά μεγάλο το μαύρο για να το καλύψεις’. Και μετά συνειδητοποιείς πως κάποιος μπορεί να βγάλει το μαύρο πλαίσιο γιατί θα του δώσουν πολλά λεφτά. Είναι τριπλός ο πονοκέφαλος: φωτογραφίες, μαύρο κουτί και η αφαίρεσή του».

Σύμφωνα με την Sun, ο Ορλάντο Μπλουμ πρόσθεσε: «Δεν είναι πραγματικά τόσο μεγάλο. Τα πράγματα μεγεθύνονται όταν οι φωτογραφικές κάμερες έχουν μεγάλο οπτικό φακό. Είναι μια οπτική ψευδαίσθηση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter