Ο Θύμιος Γεωργόπουλος απαντά στην ΑΡΣΙ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας

Ο Θύμιος Γεωργόπουλος απαντά στην ΑΡΣΙ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας

Σε μια καταγγελία συνδικαλιστών γιατρών της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών (ΑΡΣΙ) του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, απάντησε μέσω ανάρτησής του στο facebook ο απερχόμενος διοικητής του Θύμιος Γεωργόπουλος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τι μαθαίνει κανείς από την ΑΡΣΙ – ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (λέγε με Π. Παπανικολάου)!!!!

Μαθαίνει λοιπόν ότι οι μεταγγιζόμενοι (για Μεσογειακή αναιμία) ασθενείς τουρτουρίζουν στο καταχείμωνο, γιατί έχει χαλάσει το σύστημα κλιματισμού της μονάδας του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Μαθαίνει ότι το πρόβλημα είχε προκύψει από τον περασμένο Ιανουάριο του 2019.

Μαθαίνει ότι “από τότε μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ”.

Μαθαίνει ότι αυτό γίνεται “κυρίως με ευθύνη του προηγούμενου Διοικητή”

Έλα όμως που επίσης:

Μαθαίνει ότι ο προηγούμενος Διοικητής “διοικούσε το νοσοκομείο από αρχές Φεβρουαρίου (από 13/2/2019) ως το τέλος Αυγούστου (19/8/2019)”.

Μαθαίνει ότι “είχε τελικά γίνει κατορθωτή μια προσωρινή τεχνική επιδιόρθωση που όμως όλοι ήξεραν πως ήταν ακριβώς προσωρινή” (άρα επιδιορθώθηκε από τον προηγούμενο Διοικητή).

Όμως δεν μαθαίνει ότι ο προηγούμενος Διοικητής για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (εδώ και πολλές δεκαετίες) έκανε (στους λίγους αυτούς μήνες) δύο συναντήσεις στο γραφείο του με τον ΠΑ.Σ.ΠΑ.Μ.Α (Πανελλήνιο Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία) και είχε εβδομαδιαία επικοινωνία μαζί τους, για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων τους και ελήφθησαν αποφάσεις και άμεσα μέτρα για:

-Την επάρκεια στην προμήθεια των υλικών μετάγγισης.

-Την τοποθέτηση νέας προϊσταμένης και πρόσθετου Νοσηλευτικού προσωπικού.

-Την άμεση επικουρική ενίσχυση της μονάδας, από το Ιατρικό προσωπικό της Αιμοδοσίας (μέχρι την τοποθέτηση πρόσθετου μόνιμου Ιατρικού προσωπικού).

-Την βελτίωση και ενίσχυση της σίτισης των ασθενών.

-Την οριοθέτηση κλειστού πάρκινγκ (με μπάρα και τηλεκοντρόλ) μόνο για τις ανάγκες των ασθενών.

Κατά τα λοιπά φταίνε “τα έργα και οι ημέρες” του προηγούμενου Διοικητή (που έδωσε “προσωρινή” λύση στην θέρμανση) ενώ “μούγκα στη στρούγκα” για την σημερινή Διοίκηση και φυσικά καμία απαίτηση αποπομπής της (όπως επισταμένα ζητούσε η ΕΙΝΑΠ για τον προηγούμενο Διοικητή), αφού μαζί ψηφίζουν την ανατροπή όλων των ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ και ΝΟΜΙΜΩΝ αποφάσεων που έλαβε ο προηγούμενος Διοικητής (με αποτέλεσμα να πέφτουν σήμερα οι μηνύσεις βροχή από δύο εργαζόμενες σε πολλούς άλλους εργαζόμενους. Το Σωματείο εργαζομένων τι λέει; Ρωτήστε τους αν τολμάτε).

Δυστυχώς για σας δεν βάζετε στο ίδιο “επαναστατικό” μίξερ την νυν και προηγούμενη Διοίκηση, την νυν και προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Είστε επιλεκτικά, μονολιθικά και μονόπλευρα τοποθετημένοι.

Από βάθους καρδίας σας εύχομαι…..Περαστικά!!!»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter