O Πάγκαλος δεν μπορεί να κυκλοφορήσει λόγω των… «τραμπούκων της Αριστεράς»

O Πάγκαλος δεν μπορεί να κυκλοφορήσει λόγω των… «τραμπούκων της Αριστεράς»

Για το… «μπούλινγκ» που δέχεται αυτός και η οικογένειά του από τους «τραμπούκους της Αριστεράς» και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, πως ζει με λιγότερα από 360 ευρώ το μήνα, αλλά και την πρόθεσή του να ψηφίσει για ακόμα μία φορά Νέα Δημοκρατία επισήμανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Το γεγονός ότι ζει με 370 ευρώ το μήνα επανέλαβε σήμερα ο πρώην υπουργός, Θέοδωρος Πάγκαλος και επισήμανε ότι φοβάται να κυκλοφορήσει λόγω των απειλών που δέχεται από τραμπούκους της Αριστεράς.

«Επικρίθηκα πολύ από τους τραμπούκους και τους χρυσαυγίτες είναι γεγονός ότι δεν κυκλοφορώ γιατί φοβούμαι τους τραμπούκους της αριστεράς, δέχομαι απειλές όχι μόνο εγώ, αλλά όλη μου η οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, είπε για μία ακόμη φορά ότι ζει με λιγότερο από 370 ευρώ το μήνα, αλλά περιγράφει και το πώς αντιμετωπίστηκε με αδιαφορία από τον υπουργό Οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτο, όταν του είχε αποστείλει επιστολή σχετικά.

«Έχω γράψει γράμμα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος μου απάντησε με έγγραφο υπαλλήλου και δεν καταλαβαίνω τίποτα. 1.200 ευρώ είναι ελάχιστο ακατάσχετο όσα και αν χρωστάει κάποιος στο δημόσιο. Εμένα μου τα κατάσχεσαν λόγω χρέους φόρου κληρονομιάς. Τα κράτησαν στο γενικό λογιστήριο».

«Όταν μου πέταξε το γιαούρτι στα Καλύβια, γνωστός κάτοικος της περιοχής, ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι το γιαούρτι δροσίζει δεν είναι βία, δροσίζει», τόνισε ο κ. Πάγκαλος.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος επανέλαβε ακόμη την πρόθεσή του να ψηφίσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές διότι, όπως είπε, έχουμε «εμφύλιο».

«Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω για τρίτη φορά Νέα Δημοκρατία γιατί έχουμε εμφύλιο»,

Τέλος, σε σχετική ερώτηση για το κατά πόσο συνδιαλέγεται με το ΚΙΝΑΛ κι αν άκουσε τον προηγούμενο καλεσμένο της εκπομπής, ο πρώην υπουργός ανέφερε, χαρακτηριστικά, «πριν άκουσα τον κ. Καρανικόλα του ΚΙΝΑΛ κι έλεγε μαλ…».

Τι είπε για τον Ερντογάν 

Όπως τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ασκεί μπούλινγκ όχι μόνο στην ανατολική Μεσόγειο αλλά και στο Αιγαίο, αλλά και από άποψη στρατιωτικής προετοιμασίας.

«Δεν ξέρω τι έχουν προετοιμάσει στο Υπουργείο Εξωτερικών όσον αφορά στο τουρκικό, το μόνο που ξέρω δηλαδή είναι ότι δεν ξέρω τίποτα», τόνισε, τονίζοντας την έλλειψη ενημέρωσης για τις διεθνείς επαφές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter