Ο Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να μαζέψει τα… αμάζευτα! (Video)

Ο Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να μαζέψει τα… αμάζευτα! (Video)

Ίσως δεν είναι μόνον οι αστυνομικοί (τουλάχιστον «ορισμένοι» αστυνομικοί) που δηλώνουν ότι αισθάνονται πιο ελεύθεροι πλέον να εκφραστούν ποικιλοτρόπως, αλλά και στρατιωτικοί.

Σε μια διευκρινιστική δήλωση προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά από πρωτοφανείς «δηλώσεις» στρατιωτικού σε ημερίδα στην Ορεστιάδα.

«Δηλώσεις τρίτων ατόμων αποτελούν προσωπικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και εμένα προσωπικά», αναφέρει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση και Θανάση Παφίλη για τη στάση του γγ (σσ γραμματέα Οργανωτικού) της ΠΟΜΕΝΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών), Ηλία Κολλύρη, απέναντι στους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες.

Ο γγ της ΠΟΜΕΝΣ, σε ημερίδα της Ομοσπονδίας στην Ορεστιάδα, επιτέθηκε στους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες και ζήτησε από την ηγεσία του υπουργείου να πετάξει έξω από το Πεντάγωνο τους διχαστές και εκβιαστές των στρατιωτικών.

Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές του ΚΚΕ τονίζουν ότι «αυτού του είδους οι τοποθετήσεις είναι απαράδεκτες. Είναι επιλήψιμες, που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού μας και θυμίζουν άλλες εποχές».

Στην απάντησή του, ο κ. Παναγιωτόπουλος εκφράζει την εκτίμησή του προς το σύνολο των στρατιωτικών συντακτών, «ειδικά σε αυτήν τη χρονική περίοδο, για τη στήριξη και την προβολή του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο στο επιχειρησιακό επίπεδο όσο και σε εκείνο της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο».

Παράλληλα, δηλώνει: «Επιθυμώ να καταστήσω σαφές ότι η επικοινωνιακή πολιτική του υπουργείου διαμορφώνεται από την πολιτική ηγεσία και εκφράζεται αποκλειστικά και μόνο από την αρμόδια προς τούτο Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ. Δηλώσεις τρίτων ατόμων αποτελούν προσωπικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και εμένα προσωπικά».

«Σε κάθε περίπτωση, η συνεργασία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους είναι άψογη, όπως προκύπτει, τόσο από τις κατά καιρούς συνομιλίες εμού προσωπικά αλλά και του κυρίου υφυπουργού, σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσο και από τις ενημερώσεις που κατά καιρούς πραγματοποιούνται στο υπουργείο», καταλήγει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Η ομιλία του Ηλία Κολλύρη στην Ορεστιάδα (29-11-2019):

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter