Ο Παναγιωτόπουλος υπερασπίζεται τον Στεφανή αλλά λέξη για το σεμινάριο που έγινε MBA

Ο Παναγιωτόπουλος υπερασπίζεται τον Στεφανή αλλά λέξη για το σεμινάριο που έγινε MBA

Μπορεί το βιογραφικό του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή να έχει ακόμα γκρίζες ζώνες, αλλά βρήκε έναν υπερασπιστή στο πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ο οποίος του θυμίζει πως «ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συναγωνίζεται σε γκάφες ή απλά σε απαράδεκτες δηλώσεις, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα έγραψε στο Twitter:

«Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής δέχθηκε σήμερα μια απαράδεκτη προσωπική επίθεση δια του Tύπου. Είμαι βέβαιος ότι δεν πτοείται από κάτι τέτοια χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Προχωράμε δυνατά Αρχηγέ… Και ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!»

Μετά τις απαντήσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον ίδιο τον Αλκιβιάδη Στεφανή, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην επίθεση, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά».

Η αξιωματική αντιπολίτευση απαντά στην κυβέρνηση σημειώνοντας ότι «ο κ. Πέτσας και οι “κύκλοι” του διεκδικούν με αξιώσεις το ρεκόρ του εκπροσώπου που καλύπτει υπουργούς με πλαστά βιογραφικά πιο γρήγορα από τη σκιά του».

Υπενθυμίζουν το φιάσκο με τον κ. Διαματάρη, όταν η κυβέρνηση έκανε λόγο για «παρερμηνεία», αλλά μετά από δύο ημέρες απέπεμψε τον αρμόδιο για ζητήματα του απόδημου ελληνισμού υπουργό και σημειώνουν ότι «για τον κ. Στεφανή δεν λέει κουβέντα για το απλό σεμινάριο που “βάφτισε” MBA στο βιογραφικό του και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter