Ο Παναιτωλικός τις ευκαιρίες, ο Αστέρας τη νίκη (1-0)

Ο Παναιτωλικός τις ευκαιρίες, ο Αστέρας τη νίκη (1-0)

Με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού που ήταν πιο επικίνδυνος επιθετικά, αλλά άστοχος στην τελική προσπάθεια κι αυτό το πλήρωσε. Οι Αρκάδες με το «τρίποντο» της νίκης έφτασαν στους 17 βαθμούς και έπιασαν τον Αρη στην 7η θέση της Σούπερ Λίγκας1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία μόλις στο 6’. Ο Ριέρα γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Καρμόνα έπιασε το σουτ και ο Μελίσσας αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 22’ ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε με δυσκολία τον κίνδυνο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός απείλησε και πάλι. Ο Βέργος από θέση μέσα αριστερά σούταρε με δύναμη και ο τερματοφύλακας του Αστέρα με εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Ο Μεντόσα βρέθηκε σε θέση για γκολ και στο 57’, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν άστοχος.

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν απειλητική και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54’ ο Καρέλης τροφοδότησε τον Μεντόσα, ο οποίος σούταρε, αλλά παρενέβη ο Ατιένθα και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος για την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 61’ ο Παναιτωλικός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Φλόρες έπιασε δυνατό σουτ, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε δύσκολα και εξ επαφής ο Καρέλης γλίστρησε και δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 71’ σουτ του Μεντόσα απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, ενώ ο Αστέρας απάντησε στο 79’ με τον Τιλίκα, ο οποίος ήταν άστοχος.

Η νίκη για τους Αρκάδες ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Άλβαρες έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπενίτο με προβολή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και ο Κρέσπι σκόραρε σε κενή εστία (1-0).

Ο Αγγελάκης (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σόνι, Κανελλόπουλο, Βέργο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής (65’ Αλβαρες), Ατιένθα, Χριστόπουλος, Ιγκλέσιας (46’ Μανούφο), Κανελλόπουλος (86’ Μπενίτο), Σίτο (46’ Κρέσπι), Ριέρα (65’ Τιλίκα), Σονί, Μπαράλες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Λούι, Κορνέλιους (57’ Χουχούμης), Μαλής, Βργκοτς, Aντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Μόρσεϊ (42’ Καρέλης), Μεντόσα (87’ Τσιγγάρας), Βέργος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter