Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει τη νίκη κόντρα στην Γκραν Κανάρια

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει τη νίκη κόντρα στην Γκραν Κανάρια

Στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 9 το βράδυ στο ΟΑΚΑ την Γκραν Κανάρια, για την 3η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην έδρα τους, μετά την πρώτη εφετινή ήττα τους στο Μόναχο, απέναντι στην Μπάγερν, ενώ η «σταχτοπούτα» της Euroleague ταξιδεύει στο ΟΑΚΑ μετά την τεράστια επιτυχία επί της Μπαρτσελόνα, που αποτέλεσε και την πρώτη νίκη της στην ιστορία της στη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (1-1), με τους «πράσινους» να αναζητούν την επιστροφή τους στις νίκες και τους Ισπανούς να έρχονται με γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό από την ιστορική νίκη τους.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, αναμένεται η «μάχη» των πάγκων, καθώς Τσάβι Πασκουάλ και Σάλβα Μαλδονάδο γνωρίζονται πάρα πολύ καλά από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» θα πρέπει να επιδείξουν σταθερότητα σε άμυνα και ευστοχία από τα 6.75, εκεί δηλαδή που «πόνεσαν» στη χθεσινή ήττα, ενώ οι Ισπανοί καλούνται να ακολουθήσουν την εμπειρία των Κρις Έβανς και Κιμ Τιλί αν θέλουν να σημειώσουν ακόμη μία ηχηρή επιτυχία και μάλιστα μέσα στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης, το ΟΑΚΑ. Απών θα είναι ο Λοτζέσκι.

Η Γκραν Κανάρια θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία, Λουκ Νέλσον, ενώ ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ματ Λοτζέσκι (θλάση αριστερής γαστροκνημίας).

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ρόμπερτ Λοτερμόσερ, Σέρχιο Σίλβα και Μίλαν Νέντοβιτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter