Ο Παναθηναϊκός την ουσία, η ΑΕΛ τις εντυπώσεις (2-0)

Ο Παναθηναϊκός την ουσία, η ΑΕΛ τις εντυπώσεις (2-0)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στην ΑΕΛ που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της, σε ένα ματς για την 16η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στη Λεωφόρο με πολλές απουσίες αφού για διάφορους λόγους ο Μπόλονι δεν είχε στη διάθεση του, τους οι Μακέντα, Ζαγαρίτη, Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Τζαβίδα, Μαυρομμάτη, Σαβιέρ και Αγιούμπ.

Στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή αλλά δύσκολα έβρισκαν διαδρόμους στην εστία των Λαρισινών. Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν στο 36’ να ανοίξουν το σκορ με το 50 γκολ του Καρλίτος που είναι πλέον πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ηταν μια σέντρα του Μολό από τα δεξιά ο Ιωαννίδης μπήκε στη φάση δεν βρήκε τη μπάλα η οποία έφτασε στον Καρλίτος που ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο β’ μέρος η ΑΕΛ με αιχμή του δόρατος τον νεαρό Πινακά προσπάθησε να απειλήσει τους γηπεδούχους και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Διούδη. Αρχικά έχασε ευκαιρία με τον Πινακά και στο 57’ την πιο μεγάλη στο ματς με τον Κολομπίνο να σουτάρει άουτ αν και ανενόχλητος μέσα από την μικρή περιοχή. Το παιχνίδι στο δεύτερο 45λεπτο εξελίχθηκε σε μονόλογο της ΑΕΛ που όμως δεν μπορούσε να φτάσει στην καλή τελική προσπάθεια, με τον Παναθηναϊκό να αρκείται να κρατάει τους αντίπαλους επιθετικούς εκτός περιοχής του και παράλληλα να μη μπορεί να βγε με αξιώσεις στην επίθεση.

Στο 77’ ο Διούδης έσωσε σε σουτ του Κολομπίνο και στη συνέχεια ο Μπόλονι έριξε στο ματς Μπουζούκη και Καμπετσή μήπως και φρεσκάρει επιθετικά την ομάδα του και βρει κενό χώρο κόντρα στους Θεσσαλούς που πίεζαν για την ισοφάριση. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 84’ οι γηπεδούχοι δεν είχαν τελική στο β’ ημίχρονο και την έκαναν σε αυτό το λεπτό με κεφαλιά του Καμπετσή που μπλόκαρε ο Μπάγιτς! Και στο 86’ είχαν ευκαιρία για το 2-0 με τον Μπουζούκη, αλλά το πλασέ του έσωσε ο Μπάγιτς. Κι ενώ η ΑΕΛ απείλησε με ισοφάριση στο 91’ με τον Κολομπίνο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94’) ο Εμμανουηλίδης λύτρωσε τον Παναθηναϊκό σε ξαφνική αντεπίθεση και από πάσα του Καμπετσή έκανε το 2-0 «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος (87’ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος (60’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (87’ Εμμανουηλίδης), Αϊτόρ (78’ Μπουζούκης), Καρλίτος (78’ Καμπετσής).

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Μιχαήλ, Τσόσιτς, Σπαρβ, Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς (60’ Τρούγιτς), Ζίζιτς (60’ Μπέρτος), Κολομπίνο, Νικολιάς, Πινακάς, Ντουρμισάι (85’ Νούνιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter