Ο Παναθηναϊκός «κατάπιε» τον Βόλο (5-1), έκανε το «10 στα 10» και ρεκόρ συνεχόμενων νικών

Ο Παναθηναϊκός «κατάπιε» τον Βόλο (5-1), έκανε το «10 στα 10» και ρεκόρ συνεχόμενων νικών
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την εκπληκτική του παρουσία στο πρωτάθλημα, νίκησε με το εντυπωσιακό 5-1 στον Βόλο την τοπική ομάδα και έκανε το «10 στα 10» στην Σούπερ Λίγκα 1. Αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του τριφυλλιού.

Περίπου 15.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έκαναν Λεωφόρο το Πανθεσσαλικό Στάδιο και στο πρώτο μέρος είδαν τον Σεμπάστιαν Παλάσιος να σκοράρει δύο πανέμορφα γκολ (39’ και 44’) και η ομάδα τους να προηγείται με 2-0.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Βόλος πίεζε για να μειώσει το σκορ και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Οζέγκοβιτς στο 60’.

Στην συνέχεια οι πράσινοι… έστησαν πάρτι σκοράροντας άλλες τρεις φορές με τους Εσκοβάλ (αυτογκόλ) στο 63’, Τσέριν στο 67’ και Σπόραρ στο 76’. Το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 84’ με εύστοχη χτύπημα πέναλτι του Νοκάρ.

«Χαίρομαι που σπάσαμε το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών στον Βόλο. Εδώ στη Νίκη Βόλου ξεκίνησα την καριέρα μου σαν προπονητής και είμαι συναισθηματικά δεμένος με την πόλη. Άξιζε ο κόσμος που ήρθε εδώ και σπάσαμε το ρεκόρ μπροστά σε τόσους φιλάθλους. Έστω και για δύο ώρες θυμηθήκαμε το αληθινό ποδόσφαιρο, εύχομαι να είναι η αρχή και να γίνει με άλλες ομάδες αυτό», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπαριέντος, Π. Φερνάντες, Τσέριν.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα (85΄Ουές), Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος (72’ Ματίγια), Μεθκίδα (46’ Νοκάρ), Ντέλετιτς, Π. Φερνάντες (85’ Μπατόκιο), Οζέγκοβιτς (71’ Κούτσιας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσες (86’ Κώτσιρας), Πέρεθ (78’ Τσοκάι), Μπερνάρ (86΄Γκάνεα), Τσέριν, Παλάσιος, Βέρμπιτς (69’ Κουρμπέλης), Σπόραρ (78’ Ιωαννίδης).

**Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στους συμπαίκτες τους Αϊτόρ και Λεάντρο Φρόκου, οι οποίοι υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς και είναι νοκ άουτ. Οταν μπήκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κρατούσαν τις φανέλες των Αϊτόρ, Φρόκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter