Ο Παναθηναϊκός νίκησε και τον Ατρόμητο (2-0) με πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και τον Ατρόμητο (2-0) με πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε το… φίδι από την τρύπα για δεύτερο συνεχόμενο ματς για τον Παναθηναϊκό. Μετά το γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (0-1), σκόραρε και με αντίπαλο τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο ανοίγοντας το σκορ. Οι πράσινοι επικράτησαν τελικά με 2-0 και έκλεισαν τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας1 με 12 νίκες και μία ισοπαλία.

Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και προσπάθησαν να διασπάσουν την καλοστημένη αντίπαλη άμυνα, κάτι που δεν κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός απείλησε τον Ατρόμητο όταν έμεινε με 10 παίκτες στο 35’ λόγω αποβολής του Έρλινγκμαρκ με δύο κίτρινες κάρτας. Στο 38’ ο Κουρμπέλης σε κενή εστία «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και στις καθυστερήσεις κεφαλιά του Σένκεφελντ έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ και ο αντίπαλος τους έπαιζε φουλ άμυνα για να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Στο 80’ άνοιξε το σκορ ο Ιωαννίδης και στο 94’ ο Μάγκνουσον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Β. Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπερνάρ, Χατζηισαϊα.

Διαιτητής: Β. Μανούχος (Αργολίδας)

Κόκκινη: 34’ Έρλινγκμαρκ,

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82’ Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ (82’ Γκάνεα), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κουρμπέλης (64’ Ιωαννίδης), Πέρεθ, Τσέριν, Βέρμπιτς (87’ Τσόκαϊ), Μπερνάρ, Σπόραρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (86’ Τσαβίδας), Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (64’ Τζοβάρας), Ροτάριου (45’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (64’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (64’ Φριντγιόνσον).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter