Ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε στη Ρεν που νίκησε 2-1 και πέρασε πρώτη

Ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε στη Ρεν που νίκησε 2-1 και πέρασε πρώτη

Η Ρεν νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με 2-1 και πέρασε πρώτη στον 6ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η γαλλική ομάδα προηγήθηκε με 2-0, το Τριφύλλι μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωαννίδη, είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στάθηκαν και άτυχοι, αφού στο 96’ είχαν δοκάρι.

Οι πράσινοι στο ξεκίνημα του αγώνα έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 7’ με τον Παλάσιος, αλλά στην επόμενη φάση η Ρεν άνοιξε το σκορ με τον Γκουιρί (0-1). Στο 14’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον σκόρερ τους, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Στην συνέχεια το Τριφύλλι ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 16’ ο Γεντβάι πάσαρε έξω από την περιοχή στον Μπερνάρ, ο οποίος σούταρε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Στο 24΄ο Τσέριν και στο 33’ ο Τζούρισιτς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Μανταντά, ο οποίος είχε δύο σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ιωαννίδη στο 41’ και του Σέρβου μέσου στο 42’.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μλαντένοβιτς τροφοδότησε στον Παλάσιος, αυτός σέντραρε προς τον Ιωαννίδη, το σουτ του οποίου ήταν άστοχο.

Η Ρεν πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 49’ ο Ρίντερ εκτέλεσε φάουλ και ο Καλιμουεντό με τακουνάκι πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 59’ κέρδισαν πέναλτι. Ο Ασινιόν πάτησε και ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Παλάσιος και ο διαιτητής μετά από την χρήση του VAR σφύριξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Ιωαννίδης μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Στο 70’ ο Μπρινιόλι με εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Καλιμουεντό, κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό στο κυνήγι ενός θετικού αποτελέσματος. Στο 72’ ο Αϊτόρ, στο 73’ ο Ιωαννίδης και στο 81’ ο Μαντσίνι έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, ενώ στο 82’ ο Γκουιρί απείλησε, αλλά τον σταμάτησε ο Μπρινιόλι.

Στο 96’ οι πράσινοι είχαν δοκάρι με τον Μλαντένοβιτς!

Ο Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπερνάρ, Αράο, Μπελοσιάν, Τριφέρ, Καλιμουεντό, Τεάτ, Μπλας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79’ Κώτσιρας), Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (61’ Βιλένα), Τζούριτσιτς (73’ Σπόραρ), Μπερνάρ (61’ Αϊτόρ), Παλάσιος (61’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

ΡΕΝ: Μανταντά, Ασινιόν, Ομορί, Μπελοσιάν, Τριφέρ (79’ Τεάτ), Μπουριζό (30’ Σανταμαρία), Μάτιτς, Λε Φεε (46’ Ρίντερ), Μπλας, Καλιμουεντό (79’ Nτουέ), Γκουιρί (92’ Τεριέρ).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter